Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA NE ŽELI DA PREKINE KONTAKT SA BIVŠIM

Milica krije novog dečka zbog Radeta!

Autor: S. A. | 10.06.2014 - 08:30:00h | Komentara: 1

Od kada je raskinula vezu sa Radetom Kovačevićem, bratom Saše Kovačevića, pevačica Milica Todorović na sva usta priča kako bi volela da se pomire, ali i pored toga, ne gubi vreme, već par meseci ima vezu sa mladićem koji je anoniman javnosti.

„Pevačica se boji da će brat Saše Kovačevića prekinuti svaki kontakt sa njom ako sazna  da ima novu vezu“,  priča nam izvor

„Pevačica se boji da će brat Saše Kovačevića prekinuti svaki kontakt sa njom ako sazna da ima novu vezu“, priča nam izvor | Foto: Zoran Lončarević

Kako nam je dobro obavešten izvor ispričao, Milica je veoma diskretna kada je nova ljubav u pitanju, jer je sigurna da bi njen bivši prekinuo svaki kontakt sa njom kada bi saznao za to, a ona to ne želi.


- Milica već nekoliko meseci ima dečka koji je nepoznat javnosti, i on je redovno vozi na emisije i dolazi po nju, ali do sada nikada nije prošetao javno sa njom, osim kada izađu na neku večeru, i to sa većim društvom, kako niko ne bi posumnjao da među njima nešto ima. Prvenstveno ga krije jer on ne želi da se eksponira, a i žele da učvrste vezu, pa tek onda da o tome pričaju.
Sa druge strane, Todorovićevoj prija da bude u kontaktu sa Radetom, iako među njima više nema ničega, ali joj znači kada se povremeno čuju. Ona je svesna da, ako Kovačević sazna da ona ima dečka, neće je više zvati, jer želi da ispoštuje i njega i nju i da joj dozvoli da vodi neki novi život, bez njega - priča nam izvor koji je blizak pevačici.
Poslednji komentari
  • mila Vreme: 10.06.2014 17:48h

    Zadnjicom se nemože sesti na dve stolice.Pazi da se i druga ne izmakne pa padneš napod.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP