Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OPUŠTENA

Milica Pavlović: Imaću dečka kad se pojavi pravi dasa!

Autor: Blic | 31.08.2014 - 13:30:00h | Komentara: 2

Pevačica Milica Pavlović u jeku koncertne sezone spakovala je kofere i sa drugaricama otputovala na more.

Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: Miloš Perić

"Idem sa drugaricama u Grčku, jer mi je odmor neophodan, više ne znam gde udaram. Iscrpla su me stalna putovanja i nastupi. Ovo će biti moj prvi odmor od kad sam se pojavila na estradi", rekla je Milica pred put u Grčku.

Pevačica kaže da do sada nije ni pomišljala na odmor jer je želela da se probije do estradnog vrha, što je moguće jedino ako si stalno prisutan i tražen.
"Prvi put se u Srbiji dogodilo da jedan pevač u isto vreme promoviše četiri nove pesme i spotove za svaku od njih. Znate koliko mi je energije trebalo da postignem da sve to uradim, da svaki dan snimam u studiju i na raznim lokacijama po Srbiji i da pri tom i nastupam. Naporno je, ali volim svoj posao i ne bih ga menjala ni za jedan drugi", rekla je pevačica.
Na pitanje da li je našla dečka i udvarače posle intervjua u kojima je govorila da nema dečka, pevačica kaže da je njen emotivni status nepromenjen, ali da je umara da o tome priča jer se o njoj stiče pogrešna slika.
"Ja ne kukam što nemam dečka. To mediji prave dramu. Mlada sam i imaću ga kad se pojavi pravi dasa, evo možda ga nađem sad na moru. A mislim da je mnogo bolje biti sam nego s bilo kim", kaže Pavlovićeva.
Inače, poznata je i po tome što je energičan ples neizostavan deo njenih scenskih nastupa, otuda i ne čudi što je sve češće pominju kao jednog od takmičara u novim serijalima „Plesa sa zvezdama“ ili u šou-programu „Tvoje lice zvuči poznato“.
"Ako kažete da bih sve to mogla, što da ne. Vreme je preda mnom, videćemo - vragolasto kaže Milica.
Poslednji komentari
  • Dragan Vreme: 31.08.2014 21:36h

    Milice ne kaki bogati

  • sasa stanković Vreme: 01.09.2014 06:08h

    Milice, hajde reci svome deki šta ti dođe Danijela, jeli ona dečko ili devojka ? Možda je ona pre podne dečko, a ti poslepodne ? Ode Milica sa "prijateljicom" u Grčku, a Danijela popi svu votku u "kafiću" Poludela je saznavši da vodi "prijateljicu" u Grčku, a ne nju, pati i čeka kada će joj se dečko vratiti sa odmora. Ovo ne morate objaviti, ali da znate da Danijela pati ?!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP