Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DECA SU DAR OD BOGA

Milica Pavlović: Odrasla sam bez majke!

Autor: Alo.rs | 13.07.2015 - 09:58:00h | Komentara: 2

Mlada pevačica Milica Pavlović (23) jedna je od retkih na našoj javnoj sceni kojoj je pošlo za rukom da za samo tri i po godine od anonimne devojke postane jedna od najpopularnijih pevačica, čiji se nastupi zakazuju mesecima unapred.

Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: Dušan Petrović

Iako je odrasla bez majčine podrške, baka i deka koji su je čuvali uspeli su da joj pruže neizmernu ljubav, a oslonac koji ima u ocu nikada nije izostao. Za ovom vrcavom pevačicom uvek se diže prašina, a jedna od stalnih tema vezanih za njen intimni život je odsustvo emotivnog partnera. Sama kaže da nikada nije bila u ozbiljnoj vezi. Pored svih poslovnih ambicija, njena iskrena želja je da zasnuje skladnu porodicu, koja će joj biti svetinja, a zbog dece bi bila spremna da se odrekne svega, čak i da zapostavi karijeru. Dok ne dođe pravo vreme za brak i potomstvo, pevačica rođena u Švajcarskoj, koja je detinjstvo provela u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca, ima velike poslovne planove, a publiku će uskoro obradovati i novim singlom.

"Baka i deka su uspeli da zamene majčinsku ljubav. A nikada nisam ni poželela da se zbližim sa majkom. Nije mi nedostajala. Ja nikada ne bih zpostavila svoju decu zbog posla. Deca su najvažnija", rekla je Milica i dodala:

"Deca su uvek dar od Boga, a za sve ostalo može da se nađe vreme", rekla je Milica za magazin "Hello!".

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 13.07.2015 13:46h

    Draga moja duso, mi majke smo svesne toga i ne treba ti da nam o tome govoris, tim pre sto nisi, jos uvek majka. A to treba da kazes svojoj majci,jednom za svagda, koja te je napustila. Zao mi je sto si odrastala bez oba roditelja, odnosno uz baku i dedu, lisena majcinske ljubavi. To si vec bezbroj puta rekla i nema potrebe vise za tom pricom. Vreme je da se tvoja majka sada oglasi i da cujemo njenu pricu. Medalja ima dve strane, to valjda svi znamo., tim pre sto pricas da ne zelis da je vidis. Baka i deda, sa tatine strane, ne moraju uvek bas da budu u pravu, ali je dobro da si ih imala, jer je njihova ljubav neizmerna.

  • 2KD Vreme: 13.07.2015 22:54h

    Sto nije ostala sa njima kada ih puno voli? Ona je zivi dokaz da neko ode iz sela ,ali selo iz nekog nikada a o njenom pevanju ne bih sada ,ne bih da uvredim vrsne pevacepominjuci ih.U svakom slucaju babi i dedi svaka cast na pokusaju da od ove naprave coveka

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP