Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TODOROVIĆEVA U BUDVI PROVELA VEČE SA POZNATIM KOŠARKAŠEM

Milica prevarila Radeta sa Nikolom Pekovićem?!

Autor: A. Veljković | 08.08.2013 - 21:00:00h | Komentara: 2

„Snajka“ Saše Kovačevića navodno razmenjivala nežnosti sa zvezdom NBA na koncertu Cece Ražnatović

Kriza?: Milica Todorović i Rade Kovačević

Kriza?: Milica Todorović i Rade Kovačević | Foto: Zoran Lončarević

Idilična veza Milice Todorović i Radeta, brata Saše Kovačevića, izgleda da je u velikoj krizi jer je pobednica takmičenja „Zvezde Granda“, kako tvrde posetioci koncerta Ceca Ražnatović u Budvi, veče provela razmenjujući nežnosti sa zvezdom NBA Nikolom Pekovićem!

Pekoviću ponuđen ugovor sa Minesotom vredan 48 miliona dolara!
Košarkaš Nikola Peković će propustiti Evropsko prvenstvo u Sloveniji i neće igrati za Crnu Goru. Trenutno pregovara sa Minesotom o novom ugovoru, a prema pisanju američkih medija, Minesota mu nudi ugovor na četiri godine u vrednosti od 48 miliona dolara, ali Peković traži 15 miliona dolara po sezoni.
 

- Nikola i Milica su ušli na drugi ulaz ili su došli dosta kasnije, te ih niko od fotografa te večeri nije uslikao, a poznato je da unutar diskoteke nema fotografisanja. Niko nije ni pretpostavljao da su njih dvoje u bilo kakvoj vezi, ali kada su u jednom trenutku počeli prisni zagrljaji i poljupci, ljudi oko njih su bili u šoku jer je dobro poznato da je ona sa Radetom u vezi već pune četiri godine, osim ako nisu u tajnosti raskinuli - priča za naš list izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da su Todorovićeva i Peković delovali toliko opušteno kao da su sami u diskoteci.
- Nisu marili za ljude oko njih. Peković je, koliko je poznato, slobodan momak, tako da nije imao problem da se opusti uz Milicu, dok je ona, barem prema onome što se zna, u ozbiljnoj vezi sa rođenim bratom Saše Kovačevića. Ne znam da li im je ovo bila samo avantura za jedno veče ili će prerasti u nešto više, ali sudeći po osmehu koji joj nije silazio sa lica, Milica se dobro provodila - priča naš izvor i dodaje da je Milica i dalje u Crnoj Gori, kako zbog poslovnih obaveza, tako i zbog odmora.

Najbolji igrač Minesote: Nikola Peković

Avantura ili nešto više?: Nikola Peković | Foto: FoNet

Mlada pevačica nije ni potvrdila ni demantovala naša saznanja kada smo je pozvali.

- Ha-ha-ha. Vi niste normalni - bilo je sve što nam je Milica poručila kada smo je zamolili za komentar, dok do Nikole nismo uspeli da dođemo, kao ni do pevačicinog zvaničnog dečka Radeta.
Inače, Peković je u medijima, osim po svojoj blistavoj karijeri, poznat i po navodnoj romasi sa pevačicom Gogom Sekulić, kojoj je po pisanju medija poslao buket od 101 ruže i dosta dugo bio zaljubljen u nju.
 

Poslednji komentari
  • djole Vreme: 09.08.2013 07:46h

    Bravo Mico, dovedi tog crnogorca u Krusevac.

  • Mića Vreme: 10.08.2013 00:03h

    Koji su ovi? Taman sam upoznao Ekrema i Vendi, a sada se pojavljuju neki novi indijanci :) A vi izbacite ovaj tupavi captcha i stavite neku matematičku proveru.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP