Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PRVI PUT GOVORI O SVOJIM ZDRAVSTVENIM PROBLEMIMA

Milica: Strahujem da ću morati na operaciju!

Autor: Zorica S. Radulović | 15.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 11

Milica Todorović strahuje da će morati na operaciju, pošto su joj lekari otkrili polipe na glasnim žicama. Pevačica je bila zatečena kada joj je doktor saopštio dijagnozu i da mora da se pridrža njegovih saveta, jer će u suprotnom morati na operaciju. Todorovićeva za „Alo!“ prvi put govori o svojim zdravstvenim problemima i nada se da će sve proći u najboljem redu.

Plaši se da ne ostane bez glasa: Milica Todorović

Plaši se da ne ostane bez glasa: Milica Todorović | Foto: Rajko Ristić

- Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savetovao.

Milici je lakše uz podršku Miloša Paunovića

Milici je lakše uz podršku Miloša Paunovića

Dečko sve vreme uz nju!


Milica Todovrović pre nekoliko meseci uplovila je u ljubavnu vezu sa koreografom Milošem Paunovićem, koji je u tom trenutku bio oženjen pevačicom Andreom Demirović. Koliko je njihova ljubav jaka, najbolje pokazuje činjenica da je Miloš sve vreme bio uz Milicu kada je saznala da ima problem sa glasnim živaca. Paunović svakodnevno teši pevačicu i objašnjava joj da će sve biti u redu, i da samo treba da se pridržava saveta lekara.

Isto sam rekla i Katarini Grujić da mora da odmara glasne žice kad god može. Ne znam šta bih radila kada bih morala da operišem glasne žice - rekla je uplašeno Milica za „Alo!“. Kako pevačica dalje navodi na pregled kod doktora otišla je pošto je prethodno bolelo grlo, a drugih simptoma nije imala.

- Bolelo me je grlo i zato sam posetila doktora, čisto da mi prepiše nešto kako bi sanirala tu upalu. Sva sreća, pa sam otišla na vreme i sada se striktno pridržavam saveta lekara. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam zanemarila upalu - završava priču Milica.

Da je ova dijagnoza ozbiljno uzdrmala plavokosu pevačicu govori i činjenica da Todorovićeva ne pije ništa hladno, ne priča glasno, te da dan posle nastupa obavezno odmara grlo. Nikako ne želi da rizikuje da joj se stanje pogorša, a koliko je zalečila grlo videće za desetak dana kada joj je zakazana kontrola.

Nije sigurna da li će ponovo moći da peva

Nije sigurna da li će ponovo moći da peva | Foto: Zoran Lončarević

Katarina Grujić ostala bez glasa!


Miličina koleginica Katarina Grujić pre nekoliko meseci operisala je polipe na glasnim žicama, ali joj se do danas nije vratio glas. Pevačica je očajna zbog toga, a skoro je izjavila da upada u depresivna stanja jer nije sigurna da će joj se glas ikada više vratiti. Grujićeva je taman počela da se probija na estradi, a nakon dve pesme, koje su postale hitovi, ona je ostala bez glasa. Kako dani prolaze, sve manje se nada da će ikada uzeti ponovo mikrofon u ruke, ali ne želi da je takve misli demorališu.

Poslednji komentari
  • lana Vreme: 15.12.2014 11:14h

    nije to ništa ja sam to operisala pre 17 godina i super je

  • x15 Vreme: 15.12.2014 11:23h

    Ne boj se draga...Nikad ga nisi ni imala.

  • sasa Vreme: 15.12.2014 11:40h

    kada stavljate sve i svasta u usta

  • milos Vreme: 15.12.2014 12:06h

    A znate kako se dobijaju polipi? Mnogo je vezbala sa mikrofonom :D

  • milee Vreme: 15.12.2014 12:08h

    Milice,lepotice...cuvaj svoj andjeoski glas! Dobra i fino vaspitana devojaka sa bozanstvenim glasom koji mora da se cuva !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP