Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENO

Milica: Volim ga iako je oženjen!

Autor: blic.rs | 28.11.2014 - 23:30:00h | Komentara: 3

Pevačica veruje da nema ničeg lošeg u tome što je već nekoliko meseci u vezi s muškarcem koji ima suprugu i dete.

Milica Todorović

Milica Todorović | Foto: D. Živančević

Milica Todorović je preko noći uspela da šokira i prijatelje i javnost vezom sa oženjenim Milošem Paunovićem. Iako mesecima nije želela da potvrdi ali ni da demantuje tu ljubav, njih dvoje su snimljeni kako razmenjuju nežnosti.
Ona i dalje odbija da priča o privatnom životu, ali nije mogla da izbegne ekipu „Blica“ kada smo je sreli na jednom javnom događaju.
- Cela priča o mom emotivnom životu je toliko iskonstruisana i toliko prenaduvana da više nema smisla - rekla nam je preko volje.
Na pitanje kako se oseća što je u javnosti nazivaju rasturačicom brakova, Milica se široko nasmejala.
- Ništa ja ne rasturam! Srećna sam, zaljubljena i, iznad svega, voljena. To mi je dovoljno - rekla nam je Milica pravdajući se da žuri jer ima let za Moskvu.
Ona je pre Miloša bila u vezi s Radetom, bratom pevača Saše Kovačevića.


Kao momak živi

Miloš je i dalje u braku s pevačicom Andreom Demirović, s kojom ima sedmomesečnog sina. Sarađivao je s mnogim pevačicama, pa su ga dovodili i u vezu s Mirnom Radulović i Anom Nikolić.
Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 29.11.2014 06:47h

    Više ne postoje norme koje bi sprečile bračne partnere na vernost. Postalo je in imati ljubavnicu ili ljubavnika, a za decu iz tih brakova više niko niti ne pita. Milica Todorović je u pravu kada kaže da ona ništa ne rastura, na njemu je bilo da je upozori da je oženjen i da ima sina !

  • crnotravac Vreme: 29.11.2014 16:07h

    Takve osobe kao dotična-bez emocija,(,,nema ništa loše u tome...") treba malo da lupi glavom, pored toliko muškaraca našla ,,taze,, oženjenog. Ako ništa drugo nek se stavi u poziciju njegove žene. Sutra , MOŽE isto to i njoj da se to desi , ako uopšte poštuje institucuju zvanu BRAK. DOTIČNI nek se zapita malo šta će mu sve to, ili se oženio i napravio dete reda radi, pa sad švrlja okolo, a ženu gurnuo u pakao. Kod nas se to kaže NEIŽIVLJENI. Zato vi mlade, vodite računa za vašu sreću i sreću vaših roditelja, na kakve će te sve JE...ETRE da naletite. Uzgred bar kod nas BRAK je do skora bilo SVETINJA, ali izgleda da se sve promenilo, nema emocija, razumevanja, nezrelost...

  • Драгомир Vreme: 30.11.2014 08:30h

    Она воле ожењеног?Ајд да мене ме заволиш па да за то моја сељанка Радојка сазна?Сваки шраф би ти ручно одвртела!Пардонирам!Сваки шраф би ти ЗАВРТЕЛА јер са таке речи су ти шрафови очигледно попустили?Ајд ти лепо дете моје узми у руке гедоре па види који бројеви ти требају?Ако не знаш шта су то гедоре онда правац на бувљак па питај и купи.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP