Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA SE NAMETALA GOSTIMA NA KRŠTENJU U BEOGRADU

Milica zbog bakšiša otimala mikrofon!

Autor: Zorica S. Radulović | 13.11.2014 - 09:00:00h | Komentara: 13

Kod Milice Todorović nema kolegijalnosti kada je bakšiš u pitanju, tvrde gosti koji su se veselili na proslavi koju je povodom krštenja sina organizovao Srđan Knežević. Na ovom gala veselju pevalo je pola estrade koja je kićena evrima, ali je Milica očigledno želela da zaradi koji dinar više, pa se utrpavala između koleginica Milice Pavlović i Rade Manojlović.

Videvši da su se gosti na proslavi otvorili za muziku, Todorovićeva se utrpala između Rade Manojlović i Milice Pavlović kako bi

Videvši da su se gosti na proslavi otvorili za muziku, Todorovićeva se utrpala između Rade Manojlović i Milice Pavlović

- Srđan i njegova supruga Aleksandra su organizovali glamurozno krštenje sina Save na kom su angažovali mnogobrojne pevače. Sjajnu atmosferu napravile su Rada Manojlović i Milica Pavlović, a gotovo za svaku pesmu kićene su velikim bakšišom. Kada je videla kako pljušte evri posle svake pesme koju Rada i Milica otpevaju, Todorovićeva je poletela na podijum i počela da im otima mikrofon - govori izvor koji se zatekao na licu mesta, i dodaje da se ona sve vreme trudila da bude u prvom planu.

Todorovićeva se gurala ispred koleginica

Todorovićeva se gurala ispred koleginica


- Doslovce je insistirala da svaku naručenu pesmu ona otpeva, pod izgovorom da olakša Radi, koja ima problema sa grlom. Sve vreme se trudila da bude u prvom planu kod ljudi koji su naručivali pesme i kitili pevače - završava priču naš izvor koji je prisustvovao ovom krštenju, a na kom je pevao i Darko Lazić.

Domaćini su bili zadovoljni pevačima

Domaćini su bili zadovoljni pevačima


Kako dalje izvor navodi, bez obzira što se nametala ljudima, najveći bakšiš dobila je Milica Pavlović, koja je atmosferu dovela do usijanja. Da se vlasnik „Knez Petrola“ postarao da sve bude besprekorno organizovano, govori i činjenica da je zarad programa angažovao i Vladu Stanojevića, koji je vodio čitav događaj. Šlag na torti bio je Aca Lukas, koji je kao Srđanov dugogodišnji prijatelj na kraju nastupio kao specijalni gost i doveo atmosferu do usijanja. Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo sa glavnim akterima ove priče, ali nismo uspeli da dođemo do njihovih komentara do zaključenja ovog broja.

 

Kum Marko bio najveseliji!


Najveseliji na slavlju bio je Marko Mišković, koji je sa Kneževićima u kumovskim odnosima. On je uživao u nastupu Milice Pavlović, ali su ga najviše pogodile pesme koje je pevao Lukas. Očevici tvrde da je bio vrlo opušten i da čitavo veče nije stao, već je igrao i veselio se.

Poslednji komentari
  • backo Vreme: 13.11.2014 09:28h

    Sve je to odprilike estradni (ne-ljudski) šljam.

  • Umisljena Vreme: 13.11.2014 11:00h

    Cilj ne bira sredstva.a ona se mnogo uzvezdila,postala je bezobzirna.Sta je sa domacim vaspitanjem?

  • NR Vreme: 13.11.2014 12:50h

    Sljam kriminalni se okupio!!!

  • Kvazimoodo Vreme: 13.11.2014 14:45h

    Ova slika je bas istrpela ogromnu kolicinu ljigavstine na jednom mestu. Svaka joj cast. Jesu li se Rada, Milica, Djani i Bora na kraju pobili oko tih shushki? Ko je izvukao najvise?

  • slavica Vreme: 13.11.2014 16:53h

    Nemojte komentarisati odmah ruzno ka neznate, sav baksis ide na jedno mesto kad se svieka zavrsi podeli se na jednake delove

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP