Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILOŠ PAUNOVIĆ IZAZVAO SKANDAL U „ZVEZDAMA GRANDA”

Miličin dečko ponizio slabovidog pevača

Autor: Ekipa Alo! | 10.10.2014 - 11:00:00h | Komentara: 2

Miloš Paunović, dečko kojeg je Milica Todorović krila kao zmija noge, poznat je domaćoj javnosti od ranije, i to po svom, neprimerenom žiriranju u „Zvezdama Granda“.

Ponosno šeta  novog izabranika i  njoj je on odličan

Ponosno šeta novog izabranika i njoj je on odličan

Naime, koregoraf je pre tri godine bio deo ekipe koja je ocenjivala kandidate, i iako je bio prilično objektivan, gnev publike je navukao na sebe kada je pobedniku te sezone Darku Martinoviću, koji je inače slabovid, zamerio zbog loše koreografije.


-Probaj da kada pevaš stojiš svedenije i mirnije. Probaj da suzbiješ tremu i da se ne klatiš s noge na nogu. Slobodno tu levu ruku upotrebi, stavi je na srce, mahni njom ka publici, otvoreno, široko. Probaj da radiš na tim stvarima, čisto radi sebe - prokomentarisao je tada koreograf, a zatim Darkov scenski nastup ocenio lošom ocenom - šesticom!

Darku Martinoviću,  nekadašnjem pobedniku muzičkog takmičenja,  Miličin momak zamerio zbog nemaštovite  koreografije

Darku Martinoviću, nekadašnjem pobedniku muzičkog takmičenja, Miličin momak zamerio zbog nemaštovite koreografije | Foto: Dimitrije Goll


Ovaj gest Miličinog dečka, izazvao je uzvike i žvizduke iz publike, a i na društvenim mrežama i portalima njegov postupak je ocenjen kao bruka i sramota. Inače, sa druge strane, Paunović je sarađivao sa našim predstavanicima za evrovizijsko takmičenje, tako da je svoje savete o pokretu na sceni mogao da da za „Ludi letnji ples“ grupe „Flamingosi“, „Romale, Romali“ Ane Nikolić, „Ljubav je svuda“, koju su izvodile „Moje 3”, kao i za numeru „Čaroban“ Nine Radojčić.

Pre Milice bio u šemi i sa Mirnom Radulović


Miličin novi izabranik je očigledno prilično slab na pobednice muzičkih takmičenja. Pre dve godine se spekulisalo da je bio u vezi sa Mirnom Radulović, prvoplasiranom u „Prvom glasu Srbije“. Kako se tad šuškalo, posle debakla na „Evrosongu“, Petrović je njoj bio rame za plakanje, a dalje spekulacije su i sami podgrevali zajedničkim slikama.

Poslednji komentari
  • Kuku lele Vreme: 10.10.2014 18:32h

    Gospodo novinari, dečko nije Miličin nego je Milicin. Aman ljudi !

  • nina Vreme: 11.10.2014 00:22h

    Koliko god grozno zvučalo, ipak je Miličin. Ne bih znala da mi dete ne ide u peti razred osnovne škole i da im nastavnica srpskog nije izričito naglasila da se po pravopisu srpskog jezika kaže Miličin, Ljubičin, Dragičin.....

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP