Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJUBOMORNE DUŠE

Milicu Pavlović sabotiraju zbog "Selfija"!

Autor: Alo! | 20.04.2015 - 11:33:00h | Komentara: 2

Novi singl najpopularnije "Zvezde Granda" Milice Pavlović uspeo je da u rekordnom roku osvoji publiku i za samo nekoliko dana zabeleži preko pola miliona pregleda na "jutjubu"! No, neko je izgleda ljubomoran na uspeh ove mlade zvezde te pokušava da je sabotira.

Svetska a naša: Milica Pavlović

Milica Pavlović | Foto: Youtube Screenshot

-  Prošlo je nepunih pet dana od premijernog predstavljanja pesme “Selfie” i osećam potrebu da sa svima podelim neke svoje prve utiske. Na početku dugujem jedno veliko hvala mojoj publici, koja me od samog starta tako vatreno podržava i daje mi veliki vetar u leđa. Hvala vam. Zatim, veliko hvala dugujem mojim saradnicima i prijateljima. Oni znaju koliko cenim to što su uvek uz mene. I želim da se zahvalim i kolegama, koje su pokazale da profesionalci nemaju sujetu i raduju se tuđem uspehu pa su mi pružili veliku podršku oko promocije pesme i uputili mi divne reči. Znajte, to veoma cenim. S druge strane ovaj posao i svaki novi uspeh mi je pokazao da iznenađenjima nikad nema kraja. Imam potrebu da sa vama podelim jednu vest. Pesma "Selfie" je za samo tri dana na "jutjubu" imala 600 pozitivnih komentara koji su iznenada jutros nestali. Količina zlobe, zavisti i neprofesionalizma me šokira. Osobi kojoj smeta moj uspeh poručujem da će se u istoj toj zlobi ugušiti, a Milica Pavlović publiku neće nikada izgubiti jer samo zbog nje se trudi i radi. Dobri ljudi, hvala vam još jednom. Izuzetno sam srećna, prvenstveno zbog toga sto moj tim i ja nismo izneverili vaše poverenje i što vidim da vas je “Selfie” osvojio u startu! Polako se spremam za sledeći projekat. Ljubim vas sve, M. - napisala je mlada pevačica na svom Fejsbuk profilu.


Poslednji komentari
  • miki Vreme: 20.04.2015 23:09h

    Dosta vise o doktorskoj aroganciji polovini treba odmah zabraniti rad.govorim iz iskustva da se sa parama i moci moze uraditi sve da si zdrav a kad krisom odes kod drugih da ti utvrde da si izlomljen. Da esmaticara lece kao alkoholicara da im pacijenti umiru zbog njihove greske i da im ne mozes nista. Srbijo da te sramota od takvih ljudi

  • Žorzo Vreme: 21.04.2015 01:06h

    Svi koji komentarisu gospođu treba da znaju da je ona totalni protivnik ulja od kanabisa i nije kompetentna da se bavi tom temom jer nije vrsila nikakva ispitivanja!Doticni novinar verovatno pokusava da se pozicionira na trzistu kada(ako)se legalizuje ulje.Gospođa je vrh strucnjak u neuro-hirurgiji i tu prestaje svako njeno dalje poznavanje lecenja,egoizam i sujeta su joj neviđeni,JA I SAMO JA ZNAM to je ona!Ako joj ukazete da ima hidrocefalusa,pogorsanja tumora,ona kaze:"Ne,ne da sacekamo mi jos 2 nedelje pa cemo onda da radimo magnet",posle toga je krenuo sunovrat! Hidrocefalus je bio ogroman pritiskao mu je ceo mozak jedva je ostao ziv!Deca nam padaju kao snoplje zbog njihovog egoizma,u zadnjih godinu dana je pomrlo toliko dece na neurohirurgiji,ukljucujuci i mog sina pre 40 dana,da je to neverovatno,17 mesto u svetu po broju smrtnosti kod obolelih sve govori,u prvih smo 10%,DNO DNA!Sta reci takve osobe nam odlučuju o buducnosti!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP