Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KO BI REKAO?

Miloš Bojanić zbog pevanja ostavio posao direktora!

Autor: Blic | 13.12.2013 - 15:15:00h | Komentara: 1

Miloš Bojanić, je gostovao u emisiji „Glamur specijal“, gde je ispričao kako je iz Bijeljine, došao u Novi Sad, gde je vanredno završio saobraćajnu školu, a kasnije i saobraćajni fakultet.

Bojanić se potom zaposlio u novosadskom preduzeću “Parking“, gde je bio direktor. Ipak, muzička karijera donela mu je mnogo veći novac. Imao sam dobru platu, odličan posao, ali je ljubav ka muzici prevagnula, te sam nakon snimljenog prvog albuma napustio posao i upustio se u svet muzike . Nije bilo u redu prema ostalim kolegama iz „Parkinga“ da često odsustvujem sa posla zbog pevačkih angažmana - rekao je Bojanić.

Pogrešno pročitao  pozivnicu: Miloš  Bojanić

Miloš Bojanić

  Poznati pevač je istakao da se u vremenu, kad je on počinjao sa muzikom društvo bilo uređeno, znala su se sva pravila i zakoni. Dodaje da je pevač tada mogao da zaradi dosta novca, pevalo se po halama... Danas, prema rečima Bojanića, velike zvezde nastupaju po diskotekama i honorar uzimaju od prodatih ulaznica, a on ne želi tako da radi, već prihvata samo ozbiljne pozive.
- Mnoge kolege su danas u teškoj materijanoj situaciji – rekao je Bojanić, koji se nije libio, da pred kamerama  televizije Hepi, otvori vrata svog bogatog doma, koji je, kaže, sam gradio.

Originalnu vest pročitajte na Blic.rs

Poslednji komentari
  • Mara Vreme: 14.12.2013 12:33h

    Milos Bojanic nije bio direktor nego sef "lisicarima", onima koji su stavljali tzv. "lisice" onima koji su nepropisno parkirali auto i u to vreme je tezgario po Austriji. Visu saobracajnu je zavrsio na Radnickom univerzitetu u Novom Sadu i to zahvaljujuci sunkama koje je davao i taksiranjem vanrednih profesora, verovatno je tako zavrsio i fakultet. Ovo je 100% tacno.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP