Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ALO! DOŠAO U POSED MILIČINE „RADNE” FOTOGRAFIJE

Mimi Oro voli da snima grupnjak! (FOTO 18+)

Autor: Ekipa VIP | 28.05.2015 - 22:30:00h | Komentara: 9

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ne krije da voli grupni seks, ali tvrdi da to nikada nije zabeleženo. Kao i uvek, tu smo da demantujemo one koji lažu, i pokažemo fotografije na kojima se vidi kako starleta, koja je optužena za prostituciju, oralno zadovoljava dvojicu muškaraca.

Mimi Oro

Mimi Oro | Foto: RAS Đorđe Kojadinović

Tačnije, našoj redakciji javio se čovek (očigledno akter priče sa slike), koji nam je ispričao kakvu akciju Mimi voli i poslao dokaz crno na belo.
- Imala sam grupni seks. Ali više mi se sviđa jedan na jedan. Lepše mi je - rekla je Živanovićeva nedavno u vili „Parova“, a naš izvor ispričao nam je kakva je starleta u krevetu.


- Mimi je jako perverzna, voli da bude bezobrazna. Tačno zna šta muškarcu treba da pruži i na koji način da ga zadovolji. U grupnjaku je još bolja nego jedan na jedan. Voli seks i vidi se da uživa. Drago mi je da je bila iskrena i da je priznala da je bila u grupnjaku, što ova fotografija i dokazuje. Ona voli i da se snima tokom seksa, i ne buni se kada joj neko to predloži - rekao nam je izvor koji je poslao fotografiju, a koji je želeo da ostane anoniman.

Alava: Milica Živanović

Alava: Milica Živanović

- Priznajem da sam imala grupni seks, tačnije trojku, ali se nikada nisam snimala. Možda su me jednom snimali sa jednom devojkom. Ne, nemam snimke i slike - poručila nam je Mimi preko produkcije rijalitija u kom se nalazi, ali nije znala da mi imamo dokaz.


Podsećanja radi, u rijalitiju je starleta imala seks ispod čaršafa sa Jasminom Nevenkićem, ali to nije želela da prizna, ali i sa Ivanom Marinkovićem, koji tvrdi da je sa Mimi imao odnose dok je Vita masirao.

- Mimi i ja smo imali avanturu i pre rijalitija, nismo bili u vezi, ali smo s vremena na vreme imali seks. Od trenutka kada sam ušao, nas dvoje smo se svako veče mazili i ljubili, pa je bilo logično da pređemo tu granicu. To se i desilo jedne noći, kada me je maženje s njom napalilo, pa smo krenuli u akciju. Odjednom se tu stvorio Vito, koji je došao da masira Mimi, i kada sam mu rekao da ode i pokazao da se je**mo, ona je rekla: „Ma, neka ga“, i pružila ruku da je masira - ispričao je bivši muž Goce Tržan i donekle potvrdio priču da joj publika u toku akcije ne smeta.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 29.05.2015 00:13h

    propalitet

  • duduludu Vreme: 29.05.2015 00:22h

    I sta je ovde cudno,devojka radi renta kar za lovu vi se cudite pa peglalo je pola SRB i pola zemalja u tranziciji,nista cudno!!!

  • Nikola Vreme: 29.05.2015 01:05h

    Jel moze da se pogleda taj video negde :D

  • zert Vreme: 29.05.2015 02:52h

    Haha, Mimi do pobede!

  • babaroga Vreme: 29.05.2015 05:22h

    Da je u Americi odgovarala bi zbog zloupotrebe nacionalne zastave.Ovo oko nje je zastava Srbije.ko bi trebao da reaguje ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP