Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNA ISPOVEST

Minimaksov sin Ila: Imam tumor!

Autor: A. Radojević | 02.12.2013 - 16:33:00h | Komentara: 9

U tišini svoga doma, uz podršku prijatelja, Vladimir Ilić Ila (36), sin televizijske legende Milovana Ilića Minimaksa, priprema se za operaciju tumora pljuvačne žlezde koja će biti obavljena za 20 dana.

Vladimir Ilić Foto: G. Srdanov

Vladimir Ilić: Bori se sa opakom bolešću Foto: G. Srdanov

Poznati reper je u ekskluzivnoj ispovesti za “Alo!” ispričao da je navikao da mu se u životu dešavaju najrazličitije stvari, tako da nije iznenađen, a dane do operacije odbrojava u teretani, praveći se da se ništa ne događa.

- Istina je da imam tumor i idem na operaciju za dvadesetak dana. Ja sam opušten skroz i nisam uplašen. Navikao sam da me život je*e, tako da mi ovo nije bilo ništa čudno. Samo sam otišao kod lekara i tamo su mi rekli da imam tumor pljuvačne žležde, tako oni to zovu. Nisu mi rekli koji je uzrok.
To se tako napravi, ni od čega, otkud ja znam. Rekli su da moram na operaciju i ja sam to prihvatio - izjavio je za “Alo!” Ila, koji se trudi da ne razmišlja o svojoj bolesti, te na svakom koraku traži zanimaciju koja će mu skrenuti misli.

Vladimirov otac Miroslav i majka Biljana izgubili su bitke sa rakom

Vladimirov otac Miroslav i majka Biljana izgubili su bitke sa rakom | Foto: Andrej Isaković

- Kažem vam, opušten sam totalno, zaista ne želim mnogo da se mučim razmišljajući o tome, verujem da će biti sve u redu. Šta da radiš, danas te ima, sutra te nema. Ja sam u teretani svaki dan i pravim se da se ništa ne dešava. Idem na tu operaciju i valjda će biti sve u redu. Verujem da će se lekari potruditi da sve bude u najboljem redu, ali ne mogu ništa više da kažem dok ne prođe operacija - iskreno je pričao Minimaksov sin.

Podsećanja radi, Vladimir Ilić Ila je javnosti postao poznat kada je sa reperom Nenadom Aleksićem Ša osnovao grupu “Sha-Ila”, a tokom devedesetih godina su objavljivali pesme koje su u to vreme bile veoma slušane.
Ipak, nakon nekog vremena, grupa se raspala, te je svaki od mladića krenuo svojim putem. Kako je Ila sam pričao, on nije mogao normalno da se bavi svojim poslom jer je bio zabranjen na svim televizijama, pa i na “Pinku”, gde je njenov tata godinama radio.

- Ja sam zabranjen na svim televizijama. Snimam album jednom godišnje i objavljujem na “Jutjubu” kako bih obradovao fanove. Željko Mitrović je dobar čovek i pomogao je mom ocu, ali me nije zabranio on, već njegova žena Milica i neki ljudi oko nje. Mogu za mene da kažu šta hoće, da sam ovakav i onakav, ali da kažu da sam loš čovek, ne mogu! Očigledno moraš da budeš poltron da bi bio gde prirodno pripadaš, a ja to neću uraditi. Moj obraz je čist, kao što je bio i mom ocu - pričao je Ilić.

Minimaks bolovao od raka jetre

Nakon duge i teške bolesti, televizijska legenda Milovan Ilić Minimaks preminuo je 2005. godine u bolnici u Padovi.

Minimaks je bolovao od raka jetre, koja mu je bila i presađena, ali višenedeljna borba lekara za njegov oporavak nije uspela.

Poznati televizijski voditelj je preminuo ne saznavši za smrt svoje supruge Biljane, koja je bolovala od raka kostiju, te je nakon duge i teške bolesti preminula mesec i po pre Minimaksa. Vest o njenoj smrti, iz razumljivih razloga, članovi porodice nisu želeli da mu saopšte.

Poslednji komentari
  • sasa Vreme: 02.12.2013 18:49h

    to je sve od bombardovanja

  • Branko Vreme: 02.12.2013 19:52h

    Drzi se momcino sve je prolazno...

  • ana Vreme: 02.12.2013 20:58h

    Ila zelim ti uspjesnu operaciju i oporavak.Vjeruj mi sve se moze pobjediti,citajuci tekst zracis pozitivnom energijom,a ona je bitna za pobjedu.

  • jocaaa Vreme: 02.12.2013 22:25h

    pa neznam ja dali je bas sve od bombardovanja.....kod nas se umiralo od raka i pre bombardovanja.....a imaju ga i u zemljama koje nisu skoro bile bombardovane......ako je od neceg to je od mnogo suptilnijih stvari koje mi koristimo svaki dan..hemija za licnu higijenu...prehrambeni proizvodi.....hlor u vodi koju pijemo...ne verujem da u prodavnici mozes da kupis bilo sta za jelo a da nema vestacke boje..arome e 621..e 400 i nesto..a na to niko ne obraca paznju...

  • JA* Vreme: 03.12.2013 05:57h

    Kreni odmah sa raw food i boljitak je neizbezan !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP