Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EKSKLUZIVNI PAPARACO!

Ministar vaćario novu cicu! (FOTO)

Autor: Kristina M. Simić | 23.09.2014 - 21:30:00h | Komentara: 0

Vanja Udovičić, bivša zvezda srpskog vaterpola i trenutni ministar omladine i sporta, preksinoć je proslavio svoj rođendan na jednom prestoničkom splavu, a u društvu najbližih prijatelja našla se i jedna simpatična plavuša od koje se čitavo veče nije razdvajao. Sudeći po nežnostima koje su tokom večeri razmenjivali, neosporno je da je upravo ova zgodna devojka izabranica Udovičićevog srca.

Vanjina  izabranica  je deset godina  mlađa od njega,  ali njima to, očigledno, ne predstavlja  veliki problem   izvor „Alo!”

Vanjina izabranica je deset godina mlađa od njega, ali njima to, očigledno, ne predstavlja veliki problem, kaže izvor „Alo!”

- Vanja se u društvu plavuše pojavio na splavu i smestili su se u jedan od centralnih separea. Nedugo zatim pridružili su im se i njegovi prijatelji. Sa osmehom na licu, uz koju čašicu akohola ministar je đuskao, ćaskao i nazdravljao sa svojom lepšom polovinom. Iako je rođendansko slavlje kasnilo desetak dana, to nije uticalo na Vanjino raspoloženje - kaže izvor koji se našao na licu mesta i dodaje da je Vanjina pratilja deset godina mlađa od njega.
- Udovičić je sa prijateljima slavio do ponoći, a sa splava je otišao zajedno sa pomenutom devojkom. Zanimljivo je dodati da je Vanjina izabranica (ime poznato redakciji) deset godina mlađa od njega, ali njima to, očigledno, ne predstavlja veliki problem. Opšte je poznatao da Udovičić važi za jednog iskusnog zavodnika tako da verujemo da mlada dama nije ostala imuna na njegove zavodničke veštine - kaže naš izvor koji je bio na istom splavu gde je i ministar slavio rođendan.

Par je uhvaćen u jednom prestoničkom lokalu

Par je uhvaćen u jednom prestoničkom lokalu

U želji da čujemo detalje vezane za proslavu ovog rođendana kontaktirali smo sa Vanjinom PR službom, koja je samo potvrdila da je ministar proslavio rođendan.
- Vanja je rođendan slavio sa prijateljima na splavu, u nedelju između 18 i 23. S obzirmo na to da 12. septembra, kada mu je bio rođendan, nije bio u Beogradu, proslavio ga je sada. Mnogi su mu prilazili da se slikaju, upoznaju i razgovaraju - rekao je Nikola Papak, Vanjin portparol ne komentarišući njegov odnos sa mladom devojkom.


Sve Vanjine ljubavi!

Zgodni ministar omladine i sporta u poslednje vreme u medijima je dovođen u vezu sa mnogim poznatim devojkama. Tako su Vanju povezivali sa našom najlepšom teniserkom Anom Ivanović, ali i sa zgodnom manekenkom Sofijom Milošević, sa kojom je trenutno u vezi Viktor Troicki. Bivši vaterpolista izgleda nije imun ni na pevačice, pa su ga tako spojili i sa Marinom Tadić, a dovođen je u vezu i sa “plej boj” cicom Larom Bajčetić. Takođe, pisalo se da je Vanja u ljubavi i sa srpskom olimpijkom Milicom Mandić. Udovičić nikada nije komentarisao medijske navode o svom emotivnom statusu, ali verujemo da gde ima dima ima i vatre.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP