Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TOMA PANTERS OTKRIO MRAČNE TAJNE NAŠIH POLITIČARA

Ministri dovode ljubavnice kod mene!

Autor: Sanja Arsić | 14.03.2015 - 14:30:00h | Komentara: 5

Tomislav Jovanović, poznatiji kao Toma Panters, vlasnik je splava na kojem svakodnevno nastupa sa svojim bendom, a u rijalitiju je otkrio da ga najčešće posećuju naši ministri, i to u društvu ljubavnica. Kako Toma kaže, najviše se raduje njihovom dolasku u društvu devojaka koje nisu njihove zvanične žene, jer se tada otvore i najviše para ostave.

Ovo je Tomina  ekipa koja zabavlja  ljude iz vlasti

Ovo je Tomina ekipa koja zabavlja ljude iz vlasti | Foto: Goran Srdanov

- Dolaze mi ministri i političari sa ženama i tada mogu da pevam i sviram koliko hoću, ali nema para. Kada sledeći put dođu, dovedu ljubavnice, a pred njima ne žale novac. Tada mi zaradimo tri puta više nego kad dođu sa ženama. Češće dolaze sa ljubavnicama, na moju sreću - počinje priču Toma.

Njenom  prostakluku  nema kraja

Njenom prostakluku nema kraja

Rođaci se mazili


Nakon burnih rasprava, Hasan Dudić i Maca Diskrecija su shvatili da su rođaci, pa su se u toj komunikaciji zaneli i prešli granice rodbinskih odnosa. Naime, Maca je htela da učini Hasanu, pa je pristala da ga izmasira, i to dok on leži na krevetu u donjem vešu. Bosanska starleta je uzela ulje, podigla pevaču majicu i počela da ga maže. Dok je on ležao na krevetu i komentarisao kako mu prija masaža, Maca se sve vreme smeškala i izjavila da ima zlatne ruke i da svi vole njen tretman.

Muzičar je objasnio i da je bilo situacija da su se političari veselili sa devojkama u lokalu, a onda bi se pojavljivale i supruge, koje bi napravile pravi skandal.

- Bilo je situacija da se oni provode tu sa cicama, a onda upadnu žene, pa nastane haos. „Jesi li ti tako na putu“, „ko ti je ovo“, i onda svađa i rasprava. Svašta je bilo - rekao je Toma i dodao da i sebe okrivljuje za tri propala braka, ali nije hteo da otkrije imena žena kojima su se porodice raspale zbog njega, kao ni konkretane razloge.
Ukućani, koji su ga pomno slušali, u jednom momentu su prokomentarisali da im nije jasno da ministri i žene i ljubavnice izvode na isto mesto, ali im je Toma objasnio da je on poput Mace Diskrecije, veoma pouzdan čovek koji odmah zaboravi šta je čuo i video i da se zato svi „kriju“ u njegovom lokalu.
 
Po Tominoj priči, u opticaju su imena ovih ministra: Aleksandar Vulin, Ivan Tasovac, Ivica Dačić, Željko Sertić, Bratislav Gašić, Srđan Verbić, Zlatibor Lončar i Velimir Ilić.

Jelena

Jelena

Hasan: Jelena, imaš veće brkove od mene!


Između Jelene Golubović i Hasana Dudića izbila je nova svađa! Hasan je počeo da ismeva njenu karijeru, pa je rediteljka odlučila da mu odgovori.
- Žao mi vas je, nijedna vas neće. Propao čovek, crvenilo na nogama, idete od jednog do drugog kreveta, ko pas - rekla je Golubovićeva, na šta je Hasan odgovorio:
- Bar sam išao kod lepih žena, samo kod tebe nisam bio, pošto si smrdljivija nego ja. Imaš veće brkove i bradu nego ja.

Maca Diskrecija

Maca Diskrecija

Igra sa slinama!


Kada smo mislili da više ništa ne može da nas iznenadi, Bosanka nas je demantovala novom gadošću - igranjem slinama. Maca je pred spavanje sedela zamišljena i odlučila je da se poigra svojim nozdrvama. Najveći šok priredila je gledaocima kada je od sline napravila kuglicu, kojom se igrala nekoliko sekundi.

Poslednji komentari
  • Liki Vreme: 14.03.2015 07:45h

    Ovo je Tomina smehotresna olimpijada.Tasovac i Dačić švaleri.Pa da imam hektar čavke,ne bi im dala ni sa ćoška.Tasovac da mi dodje crkla bi od smega,kao da bi mi došao onaj iz cirkusa.A Dača ga nije vivio ni na ogledalo nekoliko godina

  • Драгомир Vreme: 14.03.2015 07:49h

    ,,Парове,, сам погледао минут и било ме је да даље гледам срамота!Питао сам познанике да ли то гледају и питање су прихватили као увредљиво!Да су те емисије и богу дојадиле види се то из читања новина да нон стоп све исти па исти учествују? ПС.Замислите емисују где иде песма,скеч па фолклор!Два сата би смо уживали.

  • fukare Vreme: 14.03.2015 11:00h

    I nisu za bolje zato nam i jeste ovako da bar imaju stila!!!

  • vitez Vreme: 14.03.2015 14:59h

    Za Tasovca i Vulina jedino sumljam, ali Dačić i Velja su poznati švaleri. Možete misliti Dačić švalerčina a jeste,, kompleka malih muškaraca.

  • koviljka grujic Vreme: 15.03.2015 15:12h

    E bas je ovaj Toma diskrecija ja bih ga nazvala rijaliti baba sera kako misli kad izadje da posluje ako su ti ljudi bili siroke ruke kako kaze paih vise nevidi na splavu morace da ide iz rijalitija u rijaliti da bi zaradio za zivot jer on nije pevac nezna da peva nezna da bude veran gostu samo moze da bude rijaliti baba sera

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP