Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

REDAKCIJU ALO! U TOKU PRAZNIKA POSETILE MILICA PAVLOVIĆ I LOREANA GLAVAN

Mir Božji, Hristos se rodi!

Autor: Aleksandra Vučićević | 07.01.2015 - 07:00:00h | Komentara: 0

Najradosniji pravoslavni praznik, Božić, pevačica Milica Pavlović provodi sa dekom Vladmirom i bakom Radom u rodnom selu Gornji Bunibrod, kod Leskovca.

Atraktivna  pevačica je uživala  na prazničnom  snimanju sa  četvorogodišnjom  devojčicom, kojoj  su se najviše svideli  Badnjac

Atraktivna pevačica je uživala na prazničnom snimanju sa četvorogodišnjom devojčicom, kojoj su se najviše svideli Badnjaci | Foto: Mitar Mitrović

Povodom božićnih praznika, atraktivna pevčica se družila na snimanju sa četvorogodišnjom devojčicom Loreanom Glavan, kojoj su se najviše svideli Badnjaci, pa se njima igrala sve vreme. U kratkom prazničnom intervjuu, pevačica je otkrila kako provodi Božić i svim čitaocima poželela „Mir Božji, Hristos se rodi“.

Osmeh nisu  skidale sa lica...

Osmeh nisu skidale sa lica... | Foto: Mitar Mitrović


- Božić je naš najveći praznik i ja ga svake godine provodim u krugu porodice. Kako sam radila za doček Nove godine, Božić su svakako provesti sa bakom i dekom, u duhu tradicije. Zbog posla nisam u mogućnosti da često idem u svoje rodno mesto, ali zato se trudim da praznike provedem tamo. Deka i ja zajedno na Badnji dan unosimo Badnjak, a baka je zadužena za spremanje svečanog ručka. Najviše se obradujem lomljenju česnice i uvek se nadam da ću baš ja izvući paru, koja simbolizuje bogatstvo - izjavila je Milica za „Alo!“, a zatim dodala kako se provela na snimanju sa malom Loreanom.

Skakale  od sreće...

Skakale od sreće... | Foto: Mitar Mitrović

 
- Na slikanju je bilo prelepo. Loreana je preslatka devojčica koja nas je sve zabavila. Drago mi je što sam se družila sa njom - izjavila je Pavlovićeva, koja je umesto tradicionalne srpske nošnje obukla samo prsluk, dok Loreana, koja je inače manekenka, kaže:

Milica Pavlović sa Loreanom Glavan

Milica Pavlović sa Loreanom Glavan | Foto: Mitar Mitrović

 
- Bilo mi je super. Najviše mi se sviđaju Badnjaci i baš mi je bilo lepo da se slikam sa njima. Srećan Božić svima - rekla je Loreana.
Ovu priliku atraktivna pevačica iskoristila je da čitaocima „Alo!“ čestita božićne praznike.

- Čitaocima „Alo!“ želim da Božić provedu u miru i sa dragim ljudima. Želim vam mnogo sreće, uspeha i, na prvom mestu, zdravlja. Mir Božji, Hristos se rodi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP