Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

FUDBALER I GLUMICA UPRILIČILI PROSLAVU

Mirka i Vujadin proslavili ćerkin prvi rođendan!

Autor: Z. S. R. | 09.12.2014 - 09:30:00h | Komentara: 4

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić proslavili su prvi rođendan ćerke Adrijane. U novom domu u naselju Banjica, okruženi rodbinom i bliskim prijateljima, fudbaler i glumica orgnizovali su skromnu proslavu na kojoj je njihova mezimica oduvala prvu svećicu.

Poćetkom godine stiže još jedan član porodice: Mirka sa ćerkom i Vujadinovom mamom

Poćetkom godine stiže još jedan član porodice: Mirka sa ćerkom i Vujadinovom mamom

- Mirka i Vujadin su napravili proslavu rođendana u njihovoj novoj kući. Ujedno rodbina i prijatelji imali su priliku da vide kako su opremili njihov novi dom. Nisu pravili veliko slavlje jer je gala proslava bila upriličena krajem maja meseca kada su u Sabornoj crkvi krstili Andreja i Adrijanu. Zato su sada samo obeležili ovaj, za njih jedan od najvažnijih dana u godini - govori dobro obavešten izvor i dodaje:
- Mirka je želela posebnu tortu za prvi rođendan svoje mezimice, pa su odlučili da bude u obliku srca. Najzabavnije je svakako bilo kada je došao red da Adrijana duva svećice. Kako je mala i još uvek ne zna šta treba da radi, ovaj prizor je svima izmamio osmeh na lice - kaže dobro obavešten izvor.

Vujadin je ćerkinu sobu opremio roze detaljima

Vujadin je ćerkinu sobu opremio roze detaljima


Kako dalje izvor navodi, Adrijanu su bake i deda bukvalno zatrpali poklonima za njen prvi rođendan. Ipak, najveći poklon Adrijana i Andrej dobiće početkom sledeće godine kada će ima Mirka na svet doneti brata. A tata? Tata Vujadin svojoj mezimici opremio je roze sobu sa dečjim motivima.
Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 09.12.2014 09:52h

    E ovo je "jaka" vest! Šta bismo radili da nismo obavešteni kako su ovi proslavili rođendan. Umesto da se bavimo razlozima svojih sve bednijih života u ovoj državi, i onima koji nas upropašćavaju, pažnja nam se skreće na ovakve tričarije, na španske, latino američke ili indijske sapunice unutar porodica nekakvih, potpuno nebitnih likova.

  • nina Vreme: 09.12.2014 10:07h

    Neka je detetu srecan rodjendan, ali sta ce im onaj "first birthday", pa ni u crkvu nisu nosili balone sa "christening", zasto se uporno forsira strano, a zaboravlja nase

  • LAVINIJA Vreme: 09.12.2014 21:07h

    PRVI RODJENDAN BILO KOG DETETA JE PRAZNIK I TO NAJVECI, ZIVELA SLAVELJENICA,DOMACINI I GOSTI / STO SE MENE TICE DABOGDA SE SVI OKUPLJLI OVAKVIM POVODOM..

  • goga Vreme: 10.12.2014 12:02h

    nazalost tako zivi vecina nas u Srbiji. moj suprug je penzioner, sin neradi ali zato ja radom i imam platu 18000 plus 3200 prevoz. tesko uzasno!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP