Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMICA O PORODIČNOM ŽIVOTU

Mirka Vasiljević: Dom mi je tamo gde je Vujadin!

Autor: Blic | 08.02.2014 - 23:59:00h | Komentara: 0

Mlada glumica Mirka Vasiljević je s decom stigla u Beograd, dok je njen muž Vujadin Savić zbog obaveza ostao u Nemačkoj.

ad

Mirka sa sinom Andrejem

- Porodica i prijatelji obradovali su se našem dolasku u Beograd, a posebno oni koji Adrianu još nisu videli. Bićemo ukupno oko mesec dana u Beogradu, a onda putujemo u Nemačku kod Vujadina ukoliko u međuvremenu ne dobijem neku ulogu - kaže Mirka Vasiljević (23), koja je sada prvi put u rodni grad dovela dvomesečnu ćerku Adrianu.

Zvezda kultnog filma „Mi nismo anđeli 2“ doputovala je iz Francuske u Beograd sama sa sinom Andrejem i ćerkom Adrijanom. Vujadin (Savić) je morao da ode u Nemačku, gde je potpisao ugovor sa Arminijom iz Bilefelda, a odvojenost od porodice mu u pojedinim momentima zaista teško pada. Mirka je svesna toga i spremna je na brojna odricanja da bi ga pratila i s decom bila uz njega.

- Vujadin je otišao u Nemačku, a kada nađe odgovarajući stan za našu, sada već ozbiljnu porodicu, pridružiću mu se i ja s decom. Do leta ćemo svi biti u Nemačkoj jer je do kraja sezone on tamo na pozajmici - rekla je glumica.

Dok priželjkuje nove uloge, Mirka je stopostotno posvećena deci i suprugu. Sama kuva i brine o domaćinstvu, dok on trenira i igra utakmice.

Mirka i Vujadin

Mirka i Vujadin | Foto: Marko Metlaš

- U inostranstvu sam uglavnom u kući, budući da ne stignem da steknem neke odane prijatelje za kratko vreme, koliko se zadržimo negde zbog Vujadinovog angažmana. Nije lako, ali imam sreću što su i Andrej i Adriana dobra deca, uvek su lepo spavali, što je, čini mi se, i najbitnije. Andrej mi sa dve godine pomaže oko seke, na koju nije ljubomoran i koju mnogo voli. Svesna sam da možda moja karijera malo trpi, budući da rediteljima nisam stalno na oku, ali ma gde boravila, ja sam otvorena za poslovne ponude. Vrlo lako bih spakovala kofere zbog uloge i stigla s decom u Beograd - priča Mirka.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP