Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NAVIJAČICA

Mirka Vasiljević: Nisam žena fudbalera!

Autor: Puls | 26.03.2014 - 23:30:00h | Komentara: 1

Glumica koju poslednjih godina retko imamo prilike da viđamo u Beogradu, Mirka Vasiljević, odlučila je da se posveti porodici.

Mirka Vasiljević: Čestitamo ponosnoj mami!

Mirka Vasiljević | Foto: Goran Srdanov

Mirka svog supruga, Vujadina Savića (sina legendarnog Duleta Savića), prati po Evropi gde ga njegova „karijera nanese“ i uživa u vremenu sa njihovo dvoje dece, sinom Andrejom i kćerkicom Adrijanom.

Gostujući na Naxi radiju u emisiji "Imlek jutro uz Žarka Stepanova" govorila je o tome kako je napustila uspešnu filmsku karijeru u Srbiji i odabrala drugačiji put u stranim zemljama.
- Mi smo trenutno u Nemačkoj. Prvo smo otišli u Bordo, pa smo bili u Drezdenu, pa opet u Bordou, a sada smo trenutno u Bilefeldu. Onog momenta kada sam odlučila da sa Vujadinom odem u inostranstvo, a da ću u Srbiji biti kada imam posla ili neke lične obaveze, tada sam shvatila da u svim tim gradovima ne mogu tražiti Beograd, jer niko od njih nema ono što ima Beograd. Recimo atmosferu: gde su kafići uvek puni, kako, ne znam, gde od ponedeljka do nedelje možete naći neko mesto za izlazak, da možete ići u prodavnicu i u tri ujutru, da lekara možete da organizujete vrlo brzo... Toga u inostranstvu nema. Sve se zakazuje unapred, zna se šta, kad i kako može... I tako sam shvatila da ako budem tražila Beograd u Bordou, Drezdenu ili Bilefeldu da ću mnogo patiti, pa samim tim i nisam previše nostalgična. Ja tamo imam dosta vremena. Na početku sam i imala trenutke kada se probudim ujutro i kažem „i, šta ću ja sad?“, jer bukvalno nisam imala šta da radim po ceo dan. Nisam imala svoje obaveze već sam funkcionisala po Vujadinovom rasporedu. Naravno pratila sam ga na svim utakmicama, mada nisam bila baš poželjna na stadionima. Vrlo sam grlata i nemam baš ženstven glas, tako da na tribinama nisam prava „žena fudbalera“, da prekrstim noge i mirno gledam. Ja se derem, navijam i učestvujem kao najvateniji navijači - kroz smeh je pričala Mirka.
Poslednji komentari
  • Milovan Vreme: 27.03.2014 09:07h

    Bravo Mirka!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP