Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZABRINUTA ZA MUŽA

Mirka Vasiljević: "Vujadinova
povreda uopšte nije naivna!"

Autor: Smedia | 22.04.2013 - 11:52:00h | Komentara: 0

Kada su se nedavno pojavili zajedno na jednom događaju Vujadin je bio u gipsu, a glumica je otkrila koliko je to promenilo njihov život.

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić | Foto: Zoran Ilić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić pojavili su se na Severininom koncertu gde je mladi fudbaler došao na štakama. Ništa ga međutim nije sprečilo da se, uprkos prvoj ozbiljnijoj povredi u karijeri, odlično provede u društvu svoje izabranice koja mu je pre godinu i po dana na svet donela sina Andreja. Ipak, novonastala situacija izazvala je određene promene u načinu funkcionisanja ovog para čiju je sreću narušio naizgled bezazlen korner tokom utakmice Vujadinovog FK Dinamo iz Drezdena sa Hertom. Njegov saigrač tom prilikom nehotice ga je zakačio po nozi i sin fudbalske legende Duleta Savića osetio je da je nešto puklo, što su kasnije i doktori potvrdili. Ispostavilo se da su pokidana dva spoljna i dva unutrašnja ligamenta, dok je treći napukao. Kako je Vujadinova povreda uticala na njihovu svakodnevnu organizaciju u kući otkrila je Mirka:
"Izuzetno mi je krivo što se povredio. Nije dobro za jednog profesionalnog sportistu da pauzira, ali sve je to sastavni deo njegove karijere. Hvala bogu, nije reč o ozbiljnoj povredi, ali ona nije ni naivna. Da je nešto bezazleno, trajalo bi dan-dva, ovako će rehabilitacija biti znatno duža. Ipak, oboje smo pozitivni i smatramo da će oporavak biti brži", otkrila je ona i dodala kako je povreda narušila njihov porodični mir:
"Ovo je prvi put da je Vujadin u svojoj profesionalnoj karijeri morao da ide na operaciju. To je još jedno novo iskustvo za njega i nadam se da će biti potpuno spreman kada počne nova sezona. Radiće individualne treninge kako bi se što pre vratio u formu jer je fudbalerima problem i kada samo nekoliko dana ne treniraju. Ova situacija uticala je na nas najviše u vidu lošeg raspoloženja koje se manifestuje i u našem ponašanju, ali zaista se trudimo da budemo pozitivni. Gledamo na to što vedrije i čini nam se da ćemo se zajedno lakše izvući iz te priče."

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP