Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE

Mirka: Vujadin i ja smo ozvaničili vezu pre četiri godine

Autor: Hello | 27.04.2015 - 17:30:00h | Komentara: 2

Vest da su se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić konačno venčali, nedavno je preplavila medije, ali je glumica odlučila da progovori i otkrije šta je prava istina o njenom i Vujadinovom braku.

Vujadin i Mirka

Vujadin i Mirka | Foto: Instagram/savicvujadin

Mirka govori da je fotografija na kojoj Vujadin potpisuje knjigu venčanih nastala na ceremoniji njihovog prijatelja Đorđa, koji je upravo njih izabrao za kumove, ali i otkriva detalje njene i Vujadinove veze koje još nije predstavila u javnosti.
Pošto je njihov drug Đorđe morao da ubrza venčanje zbog administrativnog razloga, glumica je otkrila da su i njih dvoje uradili sličnu stvar pre četiri godine.

- Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada smo u njihovom sudupotpisali takozvani PAKS kojim se daju gveća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri - govori Mirka i objašnjava da PAKS u Francuskoj postoji već 14 godina.
 

- Ključna razlika u odnosu na brak je jednostavnija procedura prilikom razvoda, budući da je razvod braka znatno komplikovaniji od poništavanja pomenutog građanskog sporazuma solidarnosti, poznatog pod nazivom PAKS. U slučaju njegovog prekida dovoljno je samo potpisati dva dokumenta, dok je razvod braka i te kako komplikovan - objašnjava glumica i dodaje da oni samo u Francuskoj imaju prava kao muž i žena, dok u svakog drugoj državi to više nije validno.

Mirka otkriva i da će jednog dana napraviti venčanje u Srbiji, ali kada se stekne mogućnost da se pronađe termin kako bi mogla okupiti Vujadinovu i njenu rodbinu koja je rasejana po svetu.

Poslednji komentari
  • Teodora Vreme: 27.04.2015 18:02h

    Uh dobro je! A mi godinama ne možemo da se sastavimo jer ne znamo u kakvim je odnosima ovaj polusvet., ko koga tu, i u kojoj formi.Sada je sve mnogo lakše, možemo da se posvetimo uobičajenim aktivnostima.

  • Драгомир Vreme: 27.04.2015 20:01h

    Шта је,бре,неким женама да носе ужасно ружне наочаре.То не носе ни старе бабе које су добијене од социјалног.На пример и Маја прецедница Скупштине носи мушке наочаре.Зна се шта је лепи дизајн наочара.Ја не носим никакве наочаре а са туце деценија живота читам нај и нај ситнија слова.Чак и толико ситна да их једва читају нормалци са видом.Ка имаш потпуно здраве зубе и такве их одржаваш нема болести!Болесни зуби су узрок свих болести!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP