Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČETIRI GODINE OD SMRTI MANEKENA

Mirko Kapisoda: Često u mlađem sinu vidim Filipa!

Autor: B. Radulović | 15.03.2014 - 21:00:00h | Komentara: 8

Sutra će biti navršene četiri godine od smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, kada je maneken ubio pevačicu u njenom stanu na Voždovcu, a zatim i sebe. U porodicama Pajčin i Kapisoda bol i tuga ne jenjavaju, a dok pevačicina majka Ljubica još uvek nije spremna da za medije priča o tragediji, manekenov otac Mirko otvorio je dušu za „Alo!“ i priznao nam da su mu rane sve dublje.

Pucao joj u glavu, pa ubio i sebe:  Filip Kapisoda  i Ksenija Pajčin

Filip Kapisoda i Ksenija Pajčin | Foto: Goran Srdanov

 - Kako prolaze godine, sve mi je teže. Laže svako ko kaže da vreme leči rane, ove moje nikada neće da zacele. Svi se sa tom tugom nosimo kako moramo. Više ne pričamo šta se desilo te noći jer njega više nema, a to je najgore od svega. Sećamo ga se sa tugom i pominjemo ga svakodnevno, ali ne dižemo oko toga dževu, već se trudimo da nam ostane u sećanju vedar i veseo, kakav je bio. Vreme mi je donelo samo to da sada prihvatam da ga više nema, jer pomiriti se s tom činjenicom je najteže. Njegovi drugovi su nam česti gosti, pa tako osećamo da smo zadržali jedan deo njega - kaže Mirko.

Kako godine prolaze, tuga je sve veća:  Filipovi otac i brat  pored njegovog groba

Kako godine prolaze, tuga je sve veća: Filipovi otac i brat pored njegovog groba | Foto: Zoran Raš


On priznaje da ga mlađi sin Marko (20) veoma podseća na Filipa.
- Nasledio je od brata manire i temperament, pa se često naježim kada u nekom njegovom gestu prepoznam Filipa. Iako je plavušan, za razliku od Filipa, neverovatno je koliko liče fizički i koliko su slični u razmišljanju. Ponekad mi je zbog toga lakše, a ponekad teško jer me svakodnevno podseća na njega i prazninu koju je ostavio. Pošto je nasledio Filipovu garderobu, kada ga vidim da se vraća sa treninga u crvenoj trenerci, koju je Filip obožavao, sledim se jer su izdaleka njihov hod i figura isti - priča manekenov otac, koji će sa porodicom i Filipovim drugovima sutra obeležiti godišnjicu na grobu svog sina.
- Mi ćemo porodično posetiti njegovu većnu kuću, a iako nikoga nismo zvali, najavili su nam se njegovi drugovi, kako odavde, tako i van Cetinja - rekao je on.


Ksenijin kum bane: Posle njene smrti, za mene je vreme stalo

Stilista Bane Dević, Ksenijin kum, još uvek ne može da prihvati da pevačice više nema.
- Ove četiri godine za mene su kao vanvremenska zona u kojoj je vreme stalo. Moja tuga je moja stvar i nosim je kako moram, izgubio sam najboljeg prijatelja, koji mi je bio sve u životu. Uvek se budila pre mene, pa mi je svako jutro počinjalo njenom porukom. Eto, ne dobijam ih već četiri godine. Njoj dugujem što sam uspešan u ovom poslu jer je prepoznala talenat u meni i gurala me da radim. Bila je pravedna, dobra i pozitivna i zato se trudim da o njoj ne pričam sećajući se samo noći kada je zauvek otišla, već i o stvarima koje je radila, pričala i čime nas je uveseljavala - kaže Dević i ističe da se sa njenom majkom Ljubicom čuje svakodnevno.
- Nema dana da nismo u kontaktu, zovem je „kumašine“ jer, pored Ksenije, i nju sam uvek smatrao kumom. Njenu tugu niko ne može da objasni jer samo roditelj koji izgubi dete zna kako mu je. Kako može da joj bude kada je izgubila najvrednije što je imala u životu - kaže Dević.
 
Poslednji komentari
  • VECA Vreme: 15.03.2014 21:30h

    PRVI PUT KAZEM DA ME NIJE ZAO ZA TAKO MLADI ZIVOT KOJI JE ULUDO IZGUBLJEM? CUDIM SE SEBI, ALI TO JE SAMO ZATO STO JE BIO TAKO NE FER PA JE U SMRT OTERAO JEDNU MLADU DEVOJKU KOJA BI BILA SRETNA I BEZ NJEGA SAMO DA JE NIJE UBIO! KAMO SRECE DA NIKAD NIJE UPOZNALA TAKO BOLESNOG MLADICA.

  • sali Vreme: 16.03.2014 00:47h

    Roditelji i brat ubice bi trebalo da se pokriju usima i da cute a ne da se eksponiraju u novinama i govore kako im je zao psihopate! Istinske zrtve su roditelji zverski ubijene devojke i oni treba da daju izjave a ne ovi koji su odgajali monstruma!

  • NikšićkiVuk Vreme: 16.03.2014 06:02h

    Neka Ti je on zdravo, ali u razmišljanju nije dobro. Ako držite do čojstva, čime se ponose Cetinjani, mijenjajte razmišljanje i Ti i sin ti.

  • karalaki Vreme: 16.03.2014 06:26h

    VECO, bravo za komentar, nemam šta da dodam

  • Tanja Vreme: 16.03.2014 08:18h

    A pitate li se kako je njenoj mami?! I zar nije prikladniji naslov - Cetiri godine od ubistva Ksenije Pajcin?! Njemu niko nije oduzeo zivot, sam je to ucinio...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP