Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NA VREME BATALIO

Miroslav Ilić: Bio sam magarčina, alkohol je od mene pravio monstruma

Autor: mondo.rs | 06.12.2014 - 11:30:00h | Komentara: 3

Miroslav Ilić otkriva kako je prestao da pije, kako se ponašao pre nego što je prestao i kako je alkohol od njega pravio monstruma.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Petar Marković

"Ne odričem se ničega u životu, pa ni tog perioda kada sam voleo da popijem. Ako nisam liznuo alkohol već 25 godina, i potpuno sam čist, nemam razloga da pričam sada gluposti i kerefeke sa neke distance. U to vreme, platio sam ceh onog sindroma kad nemaš, pa odjednom imaš sve. Bude ti važno samo da je veselo.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Goran Srdanov

Moj problem je bio taj što zapravo ne podnosim alkohol. On grozno utiče na mene, napravi od mene čudovište", rekao je pevač.
On se prisetio i incidenta kada ga je Željko Ražnatović Arkan udario dok je pevač bio "pod gasom".
"Jednom sam pijan došao u kafanu i pravio gluposti, a za istim stolom je sedeo momak, pogledao me žestoko i spičio me u cevanicu ispod stola. Odmah sam shvatio da sam preterao. Kasnije sam saznao da je to bio Arkan, i da je rekao svom prijatelju da mi poruči da batalim piće, jer bi bilo koga drugog u toj situaciji prebio namrtvo".

Bez dlake  na jeziku:  Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Petar Marković

"Nisam bio alkoholičar, ali sam bio budalčina i magarac. Stao sam pred ikonu 1989. i rekao sebi "Alo, bre, magarčino, šta će ti piće?". Svi me pitaju kako sam prestao, ali nisam imao nikakav problem da prestanem. Bilo je lako i bezbolno, jer alkohol nije bio moja organska potreba", rekao je Ilić.
Poslednji komentari
  • PSIHOLOG Vreme: 06.12.2014 13:20h

    Kad je već otvorio tu temu, trebalo je do kraja da kaže istinu: Alkoholizam je bolest i naravno da je i ON (po učestalosti pijenja, količine i gubljenja kontrole ....) bio alkoholičar- Netačno je, takodje, da se alkoholizam može izlečiti SOPSTVENOM odlukom. Lečenje je neophodno, jer da nije tako nigde u svetu, pa ni kod nas ne bi se osnivale klinike . Znači, mladi, pamet u glavu i ne verujte ovakvim izjavama.

  • ...I Đura će ti oprostiti što te tukao... Vreme: 06.12.2014 17:18h

    ĐŽaba ti bilo, očigledno je, posledice su ostale. (Nemaš pa imaš, ili ne daj Bože obrnuto- tu se OGLEDA KARAKTER ČOVEKA)

  • Драгомир Vreme: 06.12.2014 20:20h

    Био сам магарац! ... Јеси! ... Пијандура! ... Јеси ... Ко је добацивао за столом! ... Сећам се појаве песме ,,Волео сам девојку из града,, где су се аматери момци утркивали ко ће је најбоље отпевати.Мој брат је отпевао најбоље.Добио је највише гласова од нас чланова жирија на аматерској приредби.И сада ћете рећи како сам ја допринео братовој победи.Наравно да јесам.Добро,ту и тамо пала су обећања осталим члановима жирија.Мислим ако не гласају.Так'и смо ми сељаци!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP