Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SKINUO NANOGICU I STAVIO BURMU

Miroslav Ilić: Nisam znao da pevam na Karićevoj svadbi! (FOTO GALERIJA)

Autor: E. Sadiku - A. Radojević | 07.04.2014 - 19:00:00h | Komentara: 4

Iako mu je pre pet dana skinuta nanogica, koju je nosio devet meseci zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je Stanislava Pavlović ostala invalid, Stefan Karić se juče oženio Marijom Maksić, a kako bi izbegli fotoreportere, mladenci su ušli na sporedni ulaz sale “Vila Jelena”. Goste je na svadbi uveseljavo Miroslav Ilić, koji do juče ujutru, kada ga je “Alo!” obavestio, uopšte nije znao da peva na Stefanovoj i Marijinoj svadbi.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Zoran Ilić

 - A to je njihova svadba u “Vili Jelena”? Nisam znao, mene su samo zvali i pitali da li sam slobodan tada. Baš mi je milo. Karići su moji prijatelji i veliko mi je zadovoljstvo da im pevam - izjavio je za “Alo!” Miroslav, a na pitanje šta misli što je Stefanu Kariću u sredu skinuda nanogica, a već se ženi, Ilić je rekao:

- Pa nosila je i Ceca nanogicu i mnogi drugi, pa su im skinuli. Šta to ima veze. Ko god da je na slobodi, on je slobodan čovek. Bitno je da se mi lepo provedemo na toj svadbi i da sve prođe u najboljem redu - kaže slavuj iz Mrčajevaca.
  • Karićeva svadba | Foto:
  • Karićeva svadba | Foto:
  • Karićeva svadba | Foto:
  • Karićeva svadba | Foto:

 Inače, svadbeno veselje bilo je zakazano za 16 časova, a pojedini predstavici porodice Karić su pristigli dosta ranije. Tako je među prvima došla Gordana Karić, dok je za njom došao Zoran Karić sa porodicom. Nedugo kasnije na svadbeno veselje stigla je i Danijela Karić Martać, kao i Olivera Karić Nedeljković.

Pobegulje: Marija i Stefan

Pobegulje: Marija i Stefan

 Glamurozna proslava trajala je do ranih jutarnjih sati, a kako saznajemo, mladenci su blistali od sreće, dok je mlada, iako trudna, sve vreme bila vesela i igrala sa ostalim gostima. 


Dete napravio na robiji!

Buduća supruga Stefana Karića, Marija, ostala je u drugom stanju, dok je sin odbeglog Sretena Karića bio u kućnom zatvoru zbog izazivanja saobraćajne nesreće u kojoj je Stanislava Pavlović ostala invalid. Stefanova, tada samo devojka, danas i supruga, mogla je nesmetano da ga posećuje dok je nosio nanogicu, te je zimus saznala da je trudna, što je obradovalo celu dinastiju Karić.

Ilić: Pevaću im “Božanstvena ženo”!

Kada je saznao da će pevati na svadbi kod Stefana Karića i Marije Maksić, Miroslav Ilić je bio veoma raspoložen, te je otkrio da će sigurno otpevati pesmu “Božanstvena ženo”.
- Još uvek ne znam koje će mi pesme naručiti, tek sam sada saznao da njima pevam. Ali, biće tu moji standardnih pesma, ali ću sigurno otpevati “Božanstvena ženo” - kaže Miroslav Ilić
Poslednji komentari
  • deyo Vreme: 07.04.2014 19:35h

    Prica da nije znao za koga peva moze mozda da prodje u jaslicama...

  • DEDA Vreme: 07.04.2014 19:55h

    I tako pijani dripac upropasti devojku, malo se nanosio nanogice i oženio se. Nego jel ti tata bio na svadbi? A striko? Ako ima boga pogledaće i tebe.

  • branko1 Vreme: 08.04.2014 00:53h

    Marija čestitam,usrećila si se.To je "ljudina"pokazao je to za vreme I posle udesa.Ali ti si ušla u porodicu Karić I dobićeš ono zbog čega si se I udala

  • Vule Vreme: 08.04.2014 08:28h

    Pijan ko majka osakati devojku,potplati advokate da kupe sudiju i uz malo nanogice eto jos napravi dete umesto na robiji a ko ce devojci invalidu napraviti dete i sta sa njom???Niko nazalost njen zivot je mrtav a njegov opet pocinje a dokle tako?? Dok se ne zavede red u zemlji sa naj stopom korupcije i onda kazu svi pred zakonom isti?!?More mrš svi koji to kazu a pevati takvom je greh, bolje da je pevao devojci u kolicima e slavuju moj...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP