Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VESELO!

Miroslav Ilić peva kod Noleta: Jedva čekam da Novaka zagrlim i izljubim!

Autor: Večernje novosti | 10.07.2014 - 10:15:00h | Komentara: 0

Osim "Polomiću čaše od kristala", pevaću "Božanstvenu ženu", "Još te nešto čini izuzetnom, "Ova noć ima čudnu moć, "Luckasta si ti".... , rekao je pevač

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić

Legenda narodne muzike Miroslav Ilić pevaće na svadbi najboljeg svetskog tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, koja će u četvrtak biti održana na Kraljičinoj plaži u Miločeru.
Slavuj iz Mrčajevaca, jedan od najomiljenijih pevača slavnog srpskog sportiste, ne krije oduševljenje što će prisustvovati ovom događaju, a neke od svojih najvećih hitova izvešće u pratnji orkestra Miše Mijatovića.
- Presrećan sam što ću pevati na Noletovoj svadbi, jer sam njegov veliki fan - rekao je Miroslav Ilić, koga je naš telefonski poziv u sredu zatekao u bašti hotela "Maestral" u Miločeru, u društvu Mijatovića.

Sveti Stefan

Jelena i Novak

- Još nisam video Novaka, ali jedva čekam da ga zagrlim, izljubim i poželim mu sreću u braku. Pevaću pesme koje su inače na mom repertoaru. Miša je još pre svadbe mejlom dobio spisak od 15 pesama koje Novak najviše voli. Osim "Polomiću čaše od kristala", pevaću "Božanstvenu ženu", "Još te nešto čini izuzetnom, "Ova noć ima čudnu moć, "Luckasta si ti"...

Kako saznajemo, Miroslav Ilić će u pratnji orkestra Miše Mijatovića nastupiti nakon što mladenci budu isekli svadbenu tortu.

Inače, ponudu da pevaju na svadbenom slavlju Novaka i Jelene dobile su i Vesna Zmijanac, Ana Kokić i Laura Pauzini, ali nisu angažovane.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP