Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OBOŽAVA GA

Miroslav Ilić: Pevaću na Noletovoj svadbi, makar na jednoj nozi, a honorar ne uzimam!

Autor: Blic | 06.04.2014 - 17:10:00h | Komentara: 2

Poželeću Novaku i Jeleni mnogo dece, ljubavi i sloge u braku i zapevaću na venčanju pesmu „Božanstvena ženo”, kaže pevač.

Miroslav Ilić

Miroslav Ilić | Foto: Zoran Ilić

Slavni teniser je još pre dve godine pozvao Miroslava da mu peva na svadbi, ali je zbog njegovog dede venčanje odloženo.

Prošle godine u septembru Novak je svoju tadašnju devojku helikopterom odveo na večeru u Provansu. Bila je to noć koju će Jelena večno pamtiti - večera u Provansi, romantična noć u luksuznom hotelu „Couvent des Minimes“ i pitanje koje priželjkuju sve žene širom sveta.
„Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu... he-he, počinje navikavanje :) Slatke muke. Presrećni smo!“, napisao je svetski reket broj jedan tada na svom Tviter profilu.
Svadba će uskoro biti organizovana. Zbog brojnih obaveza najboljeg tenisera sveta, datum još nije određen, ali se ovih dana ubrzano radi na tome budući da se na svadbenoj ceremoniji očekuju brojne zvanice iz celog sveta.
"Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi", priča Ilić, i ističe da mu ne pada na pamet da traži honorar.
"Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan", priča Miroslav, kog smo zatekli u studiju gde sa Draganom Aleksandrićem sprema novi album.
"Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim", priča Ilić, i nabraja naslove: „Suze na peronu”, „Stalno mislim na tebe”, „Usne su ti žar” i „Srce moje, dobro nisi stalo”.
Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 06.04.2014 21:22h

    povedi i šuleta da udara kontra bas

  • Jelena Vreme: 07.04.2014 13:01h

    A ko te je zvao da pevas

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP