Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBEDNIK „ZVEZDI GRANDA“ OTVORENO POZIVA

Mirza: Devojke navalite kod mene u stan!

Autor: B. Radulović | 30.06.2014 - 10:30:00h | Komentara: 3

Pobednik osme sezone muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, Mirza Selimović kao prvu nagradu dobio je stan u Beogradu i album za koji je već snimio prvu pesmu. On nije želeo da otkrije koga će useliti u novu nekretninu i da li ima devojku, ali je pokazao da je vrlo otvoren za nova „poznastva“.

Zvezde Granda

Svoju sreću ne može da opiše rečima: Mirza Selimović

„Za sada ću ostaviti za sebe da li imam devojku, a ostale mogu da pozovem da dođu u novi stan, makar da mi
pomognu oko moleraja“, kaže Selimović

- Za sada ću ostaviti za sebe to da li imam devojku, a ostale mogu da pozovem da dođu u novi stan, makar da mi pomognu oko moleraja. Ima tu sada mnogo posla, jer prvo treba okrečiti stan u koji ulaziš - kaže Mirza, koji je pre već učestvovao na jednom bosanskom festivalu, gde je nepravedno bio drugo mesto.

Zvezde Granda

Suze radnosnice

- Tada su mi pokrali glasove, ali nisam sada bio skeptičan da se prijavim za „Zvezde Granda“, jer je ovo mnogo ozbiljnija produkcija od svih. Kada sam pre tri godine bio pokraden, to mi je bila velika škola i zato sam mnogo lakše prošao kroz sve ovo. Znao sam da će biti regularno, ali se nisam nadao pobedi, hteo sam samo sebi da dokažem dokle mogu da doguram - otkriva pobednik, koji priznaje da mu ne prija što ga svi porede sa legendarnim pevačem Zdravkom Čolićem.

- Čolu sam upoznao pre dve godine u Tuzli, i to je veliki pevač i veliki gospodin, ali ne želim da budem ni u čijoj senci. Smeta mi to poređenje, jer imam neki svoj izraz i ne želim da budem kopija - ističe Mirza, koji će za „Grand“ snimiti pop album:

- To je moje opredeljenje i mislim da će ga „Grandova“ publika prihvatiti, bez obzira što neće biti narodna muzika. Ako je nešto kvaliteno, a u isto vreme i komercijalno, to prolazi. Već sam snimio pesmu „Sto kafana“, koju će publika uskoro čuti.

Zvezde Granda

Jedna slika sa gazdaricom

Dragan Stojković Bosanac:

Bosna voli da pobeđuje Srbiju


Kompozitor i ovogodišnji član žirija Dragan Stojković Bosanac kaže da je verovao da će Mirza pobediti jer ljudi iz Bosne mnogo glasaju.


- Oni tamo još uvek imaju taj poriv „hajde da glasamo da pobedimo Srbiju“, jer oni ovo shvataju kao rivalstvo zemalja, a ne takmičara. Zadovoljan sam kako je publika glasala jer se Miloš u poslednje vreme približio Mirzi, zasluženo su trijumfovali - kaže Dragan.

Breni muku zadavale minđuše
Zvezda narodne muzike Lepa Brena blistala je u finalu u dugoj zlatnoj haljini, ali su joj najveće probleme pravile minđuše. Pošto su bile velike i masivne, gazadrica „Granda“ ih je često gubila, ali se nije libila da ih podigne sa poda u bekstejdžu i ponovo stavi na uši.

Zvezde Granda

Kada više nije mogla da se bori sa njima, Brena ih je skinula. Pevačica je čitavo veče uživala u društvu supruga Bobe i sinova Stefana i Viktora, dok je ispijala šampanjac. Ipak, da bi zapalila cigaretu i odmorila noge od štikli, odlazila je u portirnicu studija, gde se opuštala.

Poslednji komentari
  • Mimi Vreme: 30.06.2014 12:25h

    Čestitke, deca izuzetno dobro pevaju ali ...Moj favorit je bio LJUBOMIR PERUĆICA iz POŽAREVCA i nisam mogla da verujem da nije prošao u prvih 5 a da ne pričam da sam verovala da će POBEDITI..Dečko divno peva a pri tom je i POJAVA! Skoro nisam videla tako lepo i vedro dete sa najlepšim osmehom. Neka Saša i ekipa naprave i ostave ovog mladića bez obzira što nije pobedio..NAJBOLJI JE...

  • MIMI Vreme: 30.06.2014 14:09h

    IMA KOMENTARA ZA OVU VEST!!!!! KOLIKO VAM TREBA DA GA OBJAVITE....SUTRA! LJUBOMIR PERUĆICA NAJBOLJI--------!!!!!!!!!!!!!!

  • 888 Vreme: 30.06.2014 14:42h

    Jos jedan Turcin u Srbiji..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP