Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZBOG OŽILJAKA NA LICU SUMNJALA, ALI...

Mis Austrije (20) posle teške nesreće ipak se vraća na modnu pistu! (foto)

Autor: kurir.rs | 15.01.2015 - 15:00:00h | Komentara: 0

Amajla Omanović pre tri meseca je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena, ali se posle tri meseca oporavila i vraća se svom poslu

Amajla Omanović

Amajla Omanović (20), prošlogodišnja pobednica takmičenja "Sledeći top-model Austrije", pre tri meseca je doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena i niko nije očekivao da se tako brzo vrati na modnu pistu.
Podsetimo, Amajla koja je poreklom iz Velike Kladuše u BiH, nakon proglašenja za najlepšu Austrijanku u u oktobru prošle godine sela je u svoj automobil i krenula ka Linzu gde živi. Tamo su je čekali obožavaoci i njena trogodišnja ćerkica.

Amajla Omanović

Preumorna i iscrpljena od takmičenja, na autoputu je izgubila koncentraciju i kontrolu nad vozilom i udarila u metalnu bankinu pored puta. Misica je jedva preživjela nesreću! Tokom sudara zadobila je teške povrede ruke, kolena i kuka, a u njeno lice zabili su se delići razbijenog stakla. Zbog povreda lica, dugo je bilo neizvesno da li će Omanović ikada više prošetati modnim pistama.
Iako je Amajla sumnjala da će zbog ožiljaka na licu moći da radi kao manekenka, sreća joj se osmehnula. Proces rehabilitacije prošao je bolje nego što su lekari očekivali, a takmičenje za najlepšu manekenku sveta u Egiptu pomereno je, na njenu sreću, za dva meseca tako da će Omanovićeva potpuno oporavljena učestvovati na izboru.
"Poslije zarastanja rana pokazalo se da su ožiljci manji nego što smo očekivali i mogu se prekriti šminkom, tako da ne mora da se odrekne manekenstva. Sledeća stanica je Milano, gde joj tražimo stan i ugovaramo fotošutinge", raduje se manekenkin menadžer.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP