Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SEKSI INTEVJU

Mis Svetlana: Najluđi seks sam imala na jahti!

Autor: Dragana Tripić | 27.11.2013 - 07:02:00h | Komentara: 9

Za atraktivnu voditeljku i bivšu mis Balkana Svetlanu Koprivicu izgleda da važi ona da je kao vino, što je starija, to bolje izgleda i poželjnija je među muškarcima. Međutim, za njenu liniju nije odgovorna samo teretana već i redovno upražnjavanje seksa. Kako sama priznaje, nije imala veliki broj partnera, a i one koje je imala ljubomorno je čuvala od očiju javnosti jer nije želela da ih eksponira.

„Nosila sam seksi veš, koristila  pomagala, ali kada se sve sumira,  meni je najbolje kada sam ja gore”

„Nosila sam seksi veš, koristila pomagala, ali kada se sve sumira, meni je najbolje kada sam ja gore”

Sa svojim partnerom voljna je da proba sve što joj tada padne na pamet, ne krijući da je i pomalo stidljiva kada se duboko zadire u intimu.


Volim lep seksi veš!

Svetlana nam je otkrila kako često kupuje seksi veš i da se u njemu moćno oseća.
- Kada god naiđem na lep komplet, uvek kupim jer smatram da svaka žena treba da vodi računa i šta ima ispod garderobe. Kod kuće imam kolekciju i iskreno u svakom se osećam seksi - izjavila je voditeljka.

- Priznajem da najbolje izgledam kada sam zadovoljna svojim intimnim životom. Tu vam ne trebaju teretane, vežbe, masne naslage se tope od kavalitetnog seksa. Kalorije se na taj način same od sebe troše - kaže na početku razgovora Mis Svetlana, koja je na farmi apstinirala čak 77 dana.

- Živ se čovek na sve navikne, pa tako i ja na farmi. Ne želim da otkrivam imena svojih partnera jer kod kuće imam sina, koji je veliki, i ne bih želela da se on zbog mene oseća loše.
Seks sam imala isključivo sa osobama sa kojima sam bila u vezi i vezama gde je postojala jaka hemija - rekla nam je bivša učesnica rijalitija i ispričala kakvo je bilo njeno prvo seksualno iskustvo.

Voli jake mašine...

Voli jake mašine... | Foto: Shutterstock


- Prvo seksualno iskustvo imala sam sa dečkom sa kojim sam bila u višegodišnjoj vezi. Nekako je to došlo sa godinama i kada sam bila spremna, kada sam osetila potrebu da našu vezu zaokružimo i seksom. Ništa tu nije bilo loše, naprotiv, moj tadašnji dečko bio je izuzetno pažljiv i dobar, tako da me za njega vežu samo najlepše uspomene. Kao mlađa bila sam avanturistički tip i ne kajem se ni za šta u životu.

Sa ove vremenske distance mogu da kažem da je seks bolji kada si malo stariji i kada imaš seksualno iskustvo jer ono je neprocenjivo. Kada sam ja u pitanju, uvek se trudim da budem zavodljiva, mazna i neodoljiva, a moj partner to ceni - dodala je voditeljka i ispričala nam iskustvo koje nikada neće zaboraviti.


- Najluđe vođenje ljubavi bilo je davno na moru na jahti. Bili smo sami, okruženi samo nebom i vodom, to su trenuci koji se retko zaboravljaju. Kada sam sa muškarcem kojeg volim, spremna sam na najluđe stvari, tada upošte ne razmišljam ni o čemu, jednostavno se prepustim uživanju i to je to. Nosila sam seksi veš, koristila seks pomagla, ali kada se sve sumira, meni je najbolje, što bi rekla Romana, kada sam ja gore - izjavila je Svetlana.
Poslednji komentari
  • gacikus Vreme: 27.11.2013 09:16h

    sto da nije imala kad joj se upalilo dupe na vreloj plastici

  • mica Vreme: 27.11.2013 10:15h

    ova slika je iz mladalackih dana a sada je babetina

  • Bivši Z Vreme: 27.11.2013 12:17h

    Priča bez veze i mogu vam reći da loše meša.

  • nedjo Vreme: 27.11.2013 13:47h

    da nije bilo na pijacnoj tezgi???

  • Markonnie Vreme: 27.11.2013 14:21h

    Na jahti?? Uf bas cudno, ja mislio u biblioteci ili na nekom sajmu knjiga!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP