Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TAJKUNSKA JE MUKA PREGOLEMA

Miško ostao bez jahte!

Autor: Z. Radulović | 18.07.2014 - 22:10:00h | Komentara: 9

Sin najpoznatijeg biznismena preko hrvatskog sajta prodaje svoju jahtu mezimicu, a nepoznati ruski bogataš je već dao kaparu

Mišković

Miroslav i Marko Mišković

Marko Mišković, sin najpoznatijeg srpskog biznismena, odlučio je da proda svoju jahtu „Crna mamba“, koju je trenutno kaparisao jedan bogati ruski biznismen. On za svoju mezimicu traži 1,7 miliona evra, dok transakciju obavlja preko hrvatskog sajta za prodaju ovih luksuznih plovila.

Zbog svega što mu se dešavalo nakon hapšenja i finansijske krize koja je zahvatila čitav svet, Marko mora da se odrekne najluksuznijih stvari, koje je za vreme najprofitnijih perioda svoje kompanije kupovao.

Oglas

Oglas

 
- Svi su bili iznenađeni kada je rekao da prodaje jahtu, jer je voleo da provodi vreme na njoj i često joj tepao „mezimica moja“. Uvek je isticao kako je nikada neće prodati, naročito što je 2006. godine za nju izdvojio četiri miliona evra. Ona je trenutno usidrena u Atini, a inače je kaparu za nju već dao neki Rus, koji, ako do avgusta ne isplati celokupnu sumu, neće dobiti jahtu, a tražiće se novi kupac - kaže naš izvor blizak porodici Mišković.

Inače, Markova jahta, kojom je često krstario sa prijateljima, jeste luksuzni model „sunseeker82“, dužine 24,7 metara i širine šest metara, a na kojoj može da boravi osmoro gostiju. To je mesto koje za Miškovića ima emotivnu vrednost, jer je godinama na nju bežao da se odmori i izoluje od svega.

Crna Mamba više nije Miškovićeva

Crna Mamba više nije Miškovićeva


- Teško mu pada što je prodaje, ali je njeno održavanje skupo, kao i samo mesto gde je tokom čitave godine usidrena. Ove godine je čak nije ni koristio, tako više nema razloga da izdvaja ogromne sume novca za njeno održavanje. Svestan je ogromnog izdatka, ali je racionalno doneo odluku - tvrdi naš izvor.
 

Marko poveo ćerku na utakmicu

Marko, Jovana i mala Antonina Mišković

Marko, Jovana i mala Antonina Mišković | Foto: Twitter / Jovana Nikolic

Pevačica Jovana Niklić i dugogodišnja devojka Marka Miškovića, sa kojim je pre godinu i po dana dobio ćerku, konačno je javnosti predstavila svoju mezimicu. Ona je na Tviter mrežu okačila fotografiju na kojoj se porodično zabavljaju na tribinama fudbalskog terena, na koji su poveli i Antoninu.

- Sa tatom na utakmici - napisala je Jovana, aludirajući da je njihova ćerka kao i sve devojčice privrženija tati nego mami.
S obzirom na to da od njenog rođenja u javnosti nije isplivala nijedna fotografija male naslednice, očigledno je da Antonina mnogo liči na Marka i da srećna porodica konačno uživa što je na jednom mestu, s obzirom na to da je Marko u trenutku kada se Antonina rodila bio u zatvoru.

Poslednji komentari
  • Maki Vreme: 18.07.2014 22:32h

    A novac od prodaje jahte će uplatiti za postradale od poplava u Obrenovcu! Buahahahahaha.....

  • BgBoy Vreme: 18.07.2014 22:40h

    Ovo samo može u Srbiji da čovek koji je optužen pred sudom za najteža krivična dela teška desetinama milona prodaje imovinu nesmetano, a ista mu je trebala biti bar "zaleđena" bez prava prodaje do završetka postupka! Ovako pustite ga da sve rasproda i onda kao i mnogima do sada nećete imati šta zapleniti! Nismo mi nikakva država, mi samo imamo klanove političara/tajkuna i mafije koji se međusobno obračunavaju i menjaju pozicije i zloupotrebljavaju državu na sto načina!

  • KaleBrdo Vreme: 18.07.2014 22:50h

    Tuga do neba.

  • goca Vreme: 19.07.2014 04:22h

    ma da li je moguce?ovaj tekst kao roman,pa cekamo sledeci broj...a u sledecem broju,marko kupio novu luksuzniju savremeniju jahtu...ili,jadan marko morao je i automobil da proda-kriza???koji zanr cemo citati,sve jedno....bitno da oni i dalje rade sta hoce...

  • x15 Vreme: 19.07.2014 07:12h

    ;) Prodaje mezimicu od 24.7 metara, a kupice nesto zesce, od barem 45.5 metara ,,, i jos luksuznije ,,, jer ova mambica je za piiiii

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP