Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

„PINK” ISKLJUČIO TON USRED EMISIJE „ZVEZDE GRANDA”

Mitrović sabotira Popovića!

Autor: A. Radojević | 23.06.2014 - 10:00:00h | Komentara: 3

Problemi „Grand“ produkcije sa Televizijom „Pink“, odnosno njihovih čelnika, Saše Popovića i Željka Mitrovića, nikako da prestanu, pa je tako u subotu uveče usred muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ isključen ton, pa gledaoci nisu mogli da čuju šta Voja Nedeljković ima da im saopšti.

Prekinuli mu program: Saša Popović

Prekinuli mu program: Saša Popović | Foto: Mitar Mitrović

Naime, kada je voditelj progovorio o važnom saoštenju Saše Popovića koje treba da saopšti gledaocima na „Grand“ televiziji, isključen je ton na deset sekundi.


- Saša Popović će u svojoj emisiji “Narod pita” imati važno obaveštenje za sve vas - započeo je priču Voja Nedeljković, ton je odjednom nestao, pa gledaoci nisu čuli na kojoj televiziji će moći da čuju šta Popović ima da kaže. Nakon deset sekundi tišine, ton se vratio, voditelj je završio rečenicu, a pošto je program išao uživo nije mogao da zna da ga televizijska publika nije čula.

Pravi probleme nekadašnjem partneru: Željko Mitrović

Pravi probleme nekadašnjem partneru: Željko Mitrović | Foto: Rajko Ristić


U nameri da saznamo kako je „Grand“ produkcija reagovala na ovo sabotiranje čelnika „Pink“ televizije, kontaktirali smo sa njihovom PR službom, ali nisu ništa želeli da komentarišu, dok nam se sa Televizije „Pink“ nisu javljali u toku jučerašnjeg dana.

Dok je Nedeljković  pričao o važnom  saopštenju koje će Saša  Popović reći gledaocima  na Televiziji „Grand“,  prekinut je ton n

Dok je Nedeljković pričao o važnom saopštenju koje će Saša Popović reći gledaocima na Televiziji „Grand“, prekinut je ton na deset sekundi | Foto: Mitar Mitrović


Kako saznajemo, od kada su ove dve medijske kuće raskinule svoje ugovore, Željko Mitrović na sve načine pokušava da sabotira emisije svog rivala.
- Željko čak pravi slične projekte kakve je nekada imao „Grand“. Čim su raskinuti ugovori, Televizija „Pink“ je organizovala „Pink festival“, iako je Popović najavljivao da će se ove godine definitivno pevači sa svojim pesmama takmičiti na „Grand festivalu“. Pored toga, uveliko se radi na muzičkom takmičenju „Pinkove zvezde“, a koje će se od septembra emitovati na ovoj televiziji, dok će „Zvezde Granda“ ići na Televiziji „Prva“ - izjavio je za „Alo!“ izvor koji je dobro upućen u celu priču.

Ajša Kapetanović

Ajša Kapetanović

Samo jedna devojčica u finalu!


Emisija „Zvezde Granda“, koja se održala ove subote bila je poslednja pred veliko finale u kom će se sa sedam muškaraca takmičiti samo jedna devojčica, Ajša Kapetanović (14).
Pored ove kandidatkinje, u superfinalu ćemo videti još i Marka Gačića, Mirzu Selimovića, Ljubomira Perućicu, Mustafu Omeriku, Predraga Bošnjaka, Bakira Turkovića i Miloša Vujanovića.

Poslednji komentari
  • VITEZ Vreme: 23.06.2014 13:33h

    Ja bih i sliku i ton ugasio obojici. No nigde ne vidim da se piše o jutrošnjem sudaru kod Pinka. Prpa jeli????

  • Zika Vreme: 24.06.2014 02:19h

    A zasto se zestis Viteze. Imas daljinski pa promeni program.

  • nedjo Vreme: 24.06.2014 06:03h

    simpaticni ljudi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP