Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

O PROSTITUCIJI

Modelsica: Ne postoje klijenti!

Autor: pulsonline.rs | 19.11.2014 - 12:00:00h | Komentara: 0

Privukle su veliku pažnju

Ružica Models

Izjava menadžera grupe „Models“ Milana Vrbića da članice ove grupe ne smeju u javnosti da se pojavljuju sa momcima zbog klijenata zaintrigirala je javnost koja se zapitala o kakvim klijentima je reč. I ne samo to, već je ova izjava probudila sumnju da se članice ove grupe bave prostitucijom. Mi smo direktno pitali bivšu članicu ove grupe Ružicu Veljković da li je ta sumnja opravdana.
–Mi nismo imale nikakve klijente, to je glupost! Moj bivši menadžer Milan Vrbić se nije lepo izrazio. Mi smo samo radile kampanje za druge, tu se se podrazumevaju kompanije, a ne klijenti u tom smislu kako su drugi shvatili. Ali mi, devojke, nikada tokom rada u grupi „Models“ nismo upoznale nijednu osobu koja ima veze sa nekom od kompanija već samo odradimo fotografisanja. U tom periodu kada su trajale kampanje, nismo smeli da u medijima odvlačimo pažnju na neke druge stvari, kao što su veze sa momcima. Samo smo mogle da pričamo o poslu. To je jedini razlog. Ja sam otkrila vezu sa tadašnjim dečkom i tada sam prekršila dogovor i zato sam bila izbačena iz grupe. Ne postoje tu nikakvi klijenti, pojasnila je Ružica.
Bivša članica ove ženske grupe nam se požalila da život modela uopšte nije lak, kako mnogi misle.
–Život nas modela je mnogo težak i mukotrpan. Postoje jaki treninzi, izgladnjivanja, potrebno je mnogo rada i truda da bih neko prepoznao kvalitet jednog od miliona modela, ali pravog modela. Mnogo se radi. Neki misle da je lako samo stati i pozirati, ali to je jako teško, jer tu mora i da se glumi, da se prave razni izrazi lica kada se snimaju reklame ili spotovi. Treba raditi naporno ceo dan od jutra do sutra. Zato se mi pravi modeli razlikujemo od običnih devojaka. Ne poričem da tu ima prostitucije. Znam da ima dosta devojaka koje to rade, ali njima je modeling samo paravan za ono što rade u životu, navela je Ružica u izjavi za naš portal.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP