Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI

Moj pas Dona

Autor: Nada Đukić Blondi | 27.10.2013 - 14:30:00h | Komentara: 8

Razmišljajući o čemu da pišem u ovoj kolumni moj pas Dona savršeno nesebičan i iskren prijatelj, moje sve na svetu, legla mi je u krilo, naslonila svoju predivnu malu glavicu na moju ruku i gledajući me svojim okruglim braon okicama tražeći u tom trenutku samo jedno, da joj posvetim svoje vreme i zanemarim sve ostalo a s obzirom da je jako razmažena i da uvek dobije ono što poželi i da mora da bude u centru pažnje to se desilo i ovaj put.

Nada Đukić Blondi

Mazila sam je, igrala se sa njom i u jednom trenutku eto inspiracije. Pa da, pisaću upravo o njoj, tom malom predivnom biću koje volim više nego sebe i za koje sam sigurna da me nikada neće ostaviti. Preslatkom psu koji stoji uz mene i u dobru i u zlu i koji me ispunjava toplinom zbog svoje iskrene i nesebične ljubavi. Njena  lojalnost, inteligencija, odanost i ljubav čine moj život veoma srećnim.
Ona je biće koje ne poznaje zlo, ljubomoru i nezadovoljstvo i uvek mi pruža mir i radost. Bezuslovno je naklonjen i odan prijatelj i u teškim trenucima je puna razumevanja i svojim prisustvom i određenim postupcima pokazuje da sam joj ja od velikog značaja i čini sve da se osećam posebno.

Blondi

Pružajući mi toliko pozitivne energije ja uvek imam želju da joj na isti način uzvratim. Radujući mi se i kad sam neraspoložena, popravljajući uvek moje raspoloženje, maženje i igranje sa mojim psom deluje izuzetno umirujuće na mene da me to svakodnevno spašava od depresije i stresa. Pas koji stoji i ostaće uvek uz mene i kada me svi drugi napuste.
Moj mali i slatki čuvar, instiktivni zaštitnik, veran i posvećen je biće koje ne bih dala nizašta na svetu jer ono što mi moj pas pruža ne može da nadoknadi nijedan ljudski prijatelj koliko god se trudio.
Ljubav i poverenje među ljudima je toliko složena stvar da je teško uvideti u čemu je suština, dok je ljubav između čoveka i psa jednostavna i iskrena ali i ta ljubav mora da se gradi, stiče i zaslužuje. Moj mali anđeo čini moj san lepšim i mirnijim,vodeći me u čarobnu dimenziju pozitivnih misli i osećanja ispunjavajući svaki naredni dan ljubavlju i radošću.

Blondi

Najtopliji pozdrav pri dolasku kući je nešto čemu se uvek radujem jer znam da me iščekuje željno ali ne samo da bih je nahranila i izvela u šetnju već zato što želi da provodi vreme samnom i bude u mojoj blizini.
S obzirom da sam ja neko ko celim svojim bićem voli životinje i ko ih je kao dete skupljala i spasavala, životni san i cilj mi je da jednog dana otvori dom za sve napuštene i ugrožene životinje.
Ja živim sa psom i smatram da svaki dobar čovek treba da udomi nekog psa i tako učini sebi život boljim i zanimljivijim. Da li rasnog ili mešanca potpuno nevažno. Bitna je samo vaša dobra volja i koliko ste spremni da date sebe ali isto tako želim da napomenem da psa sa kojim odlučite da podelite toplinu vašeg doma nikada ne smatrate samo obavezom jer je on mnogo više od toga i zaslužuje vašu maksimalnu pažnju, ljubav i vreme.
Poslednji komentari
  • baki Vreme: 27.10.2013 15:37h

    Prelepooo, sad te jos vise gotivim Blondi ti si extra covek

  • nedjo Vreme: 27.10.2013 16:16h

    zanimljiva domacica blondi

  • milos fun Vreme: 27.10.2013 17:11h

    Svaka cast bravo

  • Ludi ja Vreme: 27.10.2013 19:07h

    Jadna zivotinjica,kakve traume ima kad vidi ovu ccccc

  • ana Vreme: 27.10.2013 20:26h

    Saosjecam Sa Donom,nije lako cukici Sa ovim ustima i poprsjem.Sva sreca nije rekla da zeli biti veterinar.A je Li dama starleta?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP