Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAZOČARENJE NAKON EVROVIZIJE

„Moje 3“ plakale zbog poraza!

Autor: A. Radojević | 15.05.2013 - 23:25:00h | Komentara: 12

Nevena Božović, Mirna Radulović i Sara Jovanović bile su gotovo sigurne da će se njihova evrovizijska pesma “Ljubav je svuda” naći u finalu ovog velikog takmičenja, ali nakon poraza koji su doživele, “Moje 3” su veče provele plačući u hotelskoj sobi.

Očekivale  da će se  naći u finalu:  „Moje 3“

Očekivale da će se naći u finalu: „Moje 3“ | Foto: RAS

Naime, kako “Alo!” saznaje, njih tri su bile razočarane i povređene odlukom koja je doneta, te su jedna drugoj bile podrška zbog neuspeha.


Ivana Rabrenović:
Anini kostimi su prelepi!

Poznata stilistkinja Ivana Rabrenović, koja je obukla Mariju Šerifović kada je donela pobedu Srbiji na „Evrosongu“, smatra da uprkos gomili negativnih kometara kostimi nisu problem srpske delegacije.
- Iako sam pročitala niz negativnih komentara, smatram da su kostimi Ane Ljubinković prelepi i da su najmanji razlog za neprolazak „Moje 3“ u finale. Ako uporedim Marijin nastup sa njihovim, mogu da kažem da smo mi imali odličnu organizaciju, produkciju i marketig, naravno sa tadašnjim šefom naše delegacije Anjom Rogljić na čelu, kao i fantastičnu Grajinu pesmu i, najbitniji faktor, fenomenalnu Mariju Šerifović. Ne znam da li su „Moje 3“ imale sve to, ali Anin rad po mom mišljenju možda je i najsvetlija tačka na ovom nastupu - izjavila je Rabrenovićeva za dnevni list „Alo!“.

- Mirna, Nevena i Sara su bile jako razočarane po završetku prve polufinalne večeri na “Evrosongu”. Dok su bile u areni, one su pokazivale svoje nezadovljstvo, ali kada su došle u sobu, nisu više mogle da izdrže i počele su da plaču. Odmah su zvale svoje bližnje da im se požale. Znam da im je jako žao što Srbija nije prošla u finale, pogotovo što su se dugo spremale za ovo takmičenje - rekao nam je izvor blizak pevačicama, a da su zaista razočarane, potvrdila nam je i Ružica, mama Nevene Božović.

- One su pesmu izvele najbolje što su mogle. Sve je stvar ukusa. Verovatno ja kao majka na sve gledam pristrasnim očima, ali zaista mislim da su bile dobre. Čula sam se sa Nevenom nakon završetka prve večeri. Bila je baš razočarana. Nije mi ništa posebno rekla, ali ona ne voli poraze.
Ovo je za nju mali krah, ali ja mislim da je trebalo da uđu u finale. Jeste tužna, pa ona je posle trećeg mesta na dečjem “Evrosongu” plakala. Svi su mislili da plače od sreće, ali je ona plakala jer nije pobedila. Dok smo razgovarale, nije zaplakala, ali je bila baš razočarana i tužna, kao i ostale devojke. Zaista su se dugo spremale za ovo i mislim da su zaslužile finale.
Ako ste primetili, nijedna istočnija zemlja nije prošla dalje, možda i to nešto znači. Svima je žao i sada im treba najveća podrška. Za mene su one pobednice čim su otišle na “Evrosong”. A jako mi je drago što je Nevena dva puta u pet godina predstavljala svoju zemlju na ovom takmičenju - izjavila je za “Alo!” Nevenina mama.

Svim srcem uz svoju mezimicu: Ružica,  Nevenina mama

Svim srcem uz svoju mezimicu: Ružica, Nevenina mama | Foto: Nemanja Kostić


U nameri da čujemo i da li se Kristina, mama Mirne Radulović, čula sa svojom ćerkom, kontaktirali smo sa njom, ali ona nam je drskim tonom rekla:
- Ne želim ništa da komentarišem. Isključujem se iz svega - izjavila je Mirnina mama, dok se roditelji Sare Jovanović do zaključenja ovog broja nisu javljali na telefon poznat redakciji.

Inače, Marija Šerifović, koja je 2007. godine donela Srbiji pobedu na “Evrosongu”, podržala je devojke u Malmeu, sve vreme bila uz njih, pa je na “tviteru” prokomentariala to što naša zemlja nije prošla u finale.

- Dale su se maksimalno! Podrška im je sada potrebnija više nego ikad! A i za ovo ima objašnjenje... Kasnije - napisala je Šerifovićeva, ali do zaključenja ovog broja nije dala svoje objašnjenje.

Sara  Jovanović

Sara Jovanović | Foto: RAS

Sara: Ovo je rasizam!

Članica grupe “Moje 3” Sara Jovanović odmah nakon proglašenja finalista na “Evrosongu” podelila je svoje nezadovoljstvo na “tviteru” napisavši da je to što Srbija nije prošla u dalji krug takmičenja rasizam, a svoj status je nakon nekog vremena obrisala.
- Ovo je bio rasizam! Dobro, šalim se malo, ali zaista kada pogledate jasno je da pesme koje nisu otpevane na engleskom nemaju ove godine nikakve šanse. Ljudi neće ni da slušaju numere koje su na nekim drugim jezicima - napisala je Jovanovićeva na pomenutoj društvenoj mreži.

Poslednji komentari
  • Marinela Vreme: 16.05.2013 00:44h

    Britanski novinari se izvinjavaju sto su prepisali netacnu informaciju o navodnom Sarinom tvitu, sa srpskog sajta : http://wiwibloggs.com/2013/05/15/outrage-racism-and-language-bias-at-eurovision/26600/

  • Jovan Jovanovic Vreme: 16.05.2013 00:48h

    Da li uopste postoji neko ko sumnja da devojke nisu ulozile i poslednji atom snage za pobedu Srbije?Trudile su se maksimalno,izvukle su iz pesme(i koreografije,i kostima) koliko je moguce,neuspeh pripada drugim clanovima tima,kao i odsustvu podrske nase dijaspore.Devojkama treba cestitati na trudu i zahvaliti im se.Neni,Mirni i Sari sve najbolje u daljim karijerama.

  • sincitybg Vreme: 16.05.2013 02:23h

    Nije sramota priznati da smo bili losi,devojke lepo pevaju, ali ne glupavu pesmicu u klovnovskim kostimima, drugo kada se peva obraca se publici, a ne jedna drugoj, i na kraju ono plazenje, i vucaranje za ruke sto rts naziva koreografijom je sve zajedno doprinelo da ne udjemo u finale, ne moze se plasirati prica kako se eto evropa urotila protiv nas, kad smo prosle godine bili treci....lose sve bilo, treba priznati , i pmaet u glavu izabrati talenat a ne rodbinske i druge veze, bitno je da je kompozitor poveo zenu u malme koja je pevala pratece vokale a sve o racun gradjana, bar onih koji jos uvek placaju onu sramotu od tv stanice

  • Sladjana Vreme: 16.05.2013 09:05h

    Gori nastup imala je samo Crna Gora. Mene je bilo sramota u sta su ih obukli, pesma je bljuvotina, jedino sto valja su njihovi glasovi. Mare je uspeo da najkicerastije takmicenje na svetu, potpuno dotuce. Sve u svemu katastrofa. Inace pise se R A Z O Č A R A NJ E

  • ABG Vreme: 16.05.2013 09:41h

    Da li je stvarno neko ocekivao da cemo proci? Devojke lepo pevaju, ali kakva je ovo pesma??? Lalallalalalal??????? A kostimi, kako Mare i ekipa ne vide da su nam najvece plasmane doneli jednostavni scenski nastupi gde je u prvom planu glas?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP