Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

UPLAKANA MAJA MARIJANA

Molim vas sve da me pustite na miru! (VIDEO)

Autor: Puls | 10.05.2013 - 10:22:00h | Komentara: 2

Nikada joj nije bilo teže!

Maja Marijana u suzama

Maja Marijana u suzama

Folk pevačica Maja Marijana je konačno progovorila o tome da ju je navodno pretukao njen suprug i menadžer Mladen Šmakić.

– Teško mi sada sve to pada jer nisam navikla na takav vid reklame. Ne mogu ništa da komentarišem zaista. Ne želim ništa loše da kažem. Nadam se da ćete me razumeti. Molim sve da me puste na miru, zamolila je uplakana pevačica.
Ona je na čudan način sve prokomentarisisala i čak u izjavi koju je dala „Ekskluzivu“ deluje kao da je i ona sama kriva za taj incident jer ga je ona izazvala. Međutim, taj deo je ostao nerazjašnjen.

Maja Marijana

Maja Marijana sa suprugom | Foto: Emil Čonkić

 Maja je dodala i da joj je najveću podršku pružila koleginica Dragana Mirković, ali se zahvalila i javnom reagovanju Jelene Karleuše i dodala da bi volela da je barem 10 posto kao ona.

Poslednji komentari
  • milica Vreme: 10.05.2013 10:46h

    Majo, jako si me razočarala. Po čemu bi volela da budeš slična Karleuši!? Da li stvarno misluš da ona tebe žali,sve je to njena reklama, kao što je obećala pomoć onoj devojčici što ima rak, pa Kraljevu je uplatila toliko para pa su je uhvatili da laže.........gadi mi se!!! Drži se ti Dragane Mirković, ona je pokazala puno puta da je veliki čovek i prijatelj. Nigde te nije javno podržala, ali je zato uvek tu kad ti zatreba.....

  • monika Vreme: 11.05.2013 02:34h

    slazem se sa milicom nedozvoli neke stvari samoj sebi budi ono sto jesi i nedozvoli tom manijaku da te maltretira i unistava jer to ne zasluzujes treba da se ponosi takvom zenom i majkom svog deteta nije jedini na svetu da bi trpela njegovo uzivljavanje na tebi jer tebe majka nije rodila da bi te on mucio i maltrtirao jer nezasluzujes takvo nasilje a prijatelj nemoze svak da ti bude......nedaj se i budi ponosna na sebi......

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP