Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRAMA TANJE SAVIĆ I NJENOG MUŽA

Monstrum nam sisa krv, prijavićemo ga policiji! (FOTO)

Autor: A. Radojević - S. Arsić | 23.01.2015 - 21:00:00h | Komentara: 3

Tanja Savić prolazi kroz pravu dramu jer je Bane Đokić ispričao da je njen suprug Dušan Jovančević fizički maltretira. Naime, Bane Đokić je juče došao u našu redakciju sa tvrdnjom da je Dušan jednom prilikom šamarao Tanju, zatim je objasnio kako troši njene pare i vara je s prostitutkom, ali i da joj zabranjuje da se viđa sa roditeljima. Ipak, Tanjin suprug je sve ove tvrdnje nazvao lažnim, dok će pevačica kontaktirati s policijom ukoliko Bane nastavi da ih maltretira.

Doskora u ljubavi:  Bane Đokić sa Tanjom

Doskora u ljubavi: Bane Đokić sa Tanjom

- On baš ima dosta vremena za gubljenje kad obilazi redakcije. Njeni roditelji su bili kod mene u kući na kafi, tako da je laž da joj zabranjujem da viđa roditelje. Ja njoj ne branim da ide gde želi i radi šta želi. Što se tiče tih devojaka o kojima priča, jedini čovek koji ima drugarice prostituke je on i ja sam iste takve izbacio sa snimanja Tanjinog spota. Tanja i ja smo odlučivali o tome i takve devojke zaista ne treba da budu pored nje. Ja sam se tada obratio i Danijelu Đuriću, koji ga je zamolio da odvede te devojke. Mi smo birali ko će biti u spotu, a on se sam gurao - kaže Dušan i dodaje:


- Niti sam nekoga prevario niti planiram da prevarim, ma ljudi, kakve prostitutke. To pričam i kada je u pitanju Tanja, ali i drugi ljudi. On je prevario nekog dečka u moje ime i on je jedini prevarant u celoj priči. On je bolesnik i prevarant - tvrdi Jovančević i objašnjava Banetove reči da je tukao Tanju.

Zajedno i u dobru i  u zlu: Tanja Savić i  Dušan Jovančević

Zajedno i u dobru i u zlu: Tanja Savić i Dušan Jovančević | Foto: Rajko Ristić


- To može svako da izmisli, što je daleko od istine. On nema pamet, zašto nama nešto ne kaže. Ako sam je šamarao, gde su mu dokazi? Ali on ih nema, on je čovek koji samo ide okolo i izmišlja. Što se tiče modrica, pa Tanja se svakodnevno igra sa decom i naravno da će da dobije modrice kad se valja s njima. U vezi s parama koje pominje, bolje mu je da gleda svoj džep i u svoj novčanik. Bračni život je zajednica i Tanjine pare su moje, a moje su njene. Ja imam svoj biznis, a ona peva. Naravno da ćemo deliti novac, pa u braku smo, nismo razdvojeni. Mi zajedno živimo, imamo porodicu i izdržavamo decu - kaže pevačicin suprug, dok se u jednom trenutku i ona umešala i rekla:

- Šta se njega tiče da li mene moj muž tuče. Ako je istina, to treba da bude moj problem, a ne njegov. Neka radi nešto u svom životu, neka nađe dečka, neka mene ostavi na miru. Normalno je da imam modrice, pa igram se s decom. Ja sam se porađala, pa imam i popucale kapilare, to je moje telo i ja ga se ne stidim. Pa vi ste me nekoliko puta slikali sa modricama, pa šta sad. Baš me briga za jednog Baneta, ali ako bude nastavio da me uznemirava, sigurno ću zvati policiju. On je krpelj koji se zakači za osobu i pije krv. Stvarno ne mogu više da trpim ovakve uvrede - izjavila je Savićeva.

Uvek uz svoju ćerku:  Staniša i Živana Savić

Uvek uz svoju ćerku: Staniša i Živana Savić

Tanjin tata: Ne bismo dozvolili da nam neko tuče ćerku!

Kako bismo proverili u kakvim je Tanja odnosima sa roditeljima, kontaktirali smo sa porodicom Savić, a javio nam se pevačicin tata Staniša.
- Sve je u redu. Mi Tanju volimo i nikada ne bismo dozvolili da je bilo ko tuče. Znam da se ona i Dušan vole i da je među njima sve u redu. Žena se svaki dan čuje sa njom telefon i do sada joj se Tanja nikada nije požalila. Normalno je, kao i u svakom braku, da se ponekad posvađaju, ali to nije ništa strašno. Kad god Tanja ima vremena, mi se vidimo s njom - kaže Tanjin tata.

Poslednji komentari
  • Zveki Vreme: 24.01.2015 00:01h

    Covek je gospodar reci dok je ne izgovori. Tanja je mlada i nesikusna u bari punoj krokodila. Ima svoju porodicu i to ocigledno "ale" hoce da rasture. Treba da prestane da odgovara na provokacije. Neka nauci da cuti. Doci ce vreme kada ce govoriti.Krleza je napisao " Dokle cu jos na ljudske gluposti odgovarati gospodskom cutnjom" Ako je mogao Krleza da cuti pa moze i Tanja .Barem privremeno i povremeno. Za njeno dobro i dobro njene porodice.

  • ana Vreme: 24.01.2015 00:11h

    slično kao JK bilo bi dobro da se susretnu da se ostali malo odmore

  • dorcolac Vreme: 24.01.2015 04:30h

    "Do svega ovog ne bi došlo da je Pera na vreme otišao u policiju..."

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP