Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BIVŠI MINISTAR O LJUBAVNOJ AFERI KRALJA NARODNE MUZIKE

Mrka: Cuca je poremetila Šabana!

Autor: S. Arsić | 19.09.2014 - 17:00:00h | Komentara: 0

„Sada Goca nigde ne pušta Šabana samog, svuda ide sa njim. Boji se da ga ne napadne Cuca“, uz osmeh je Mrkonjić pričao Šaulićevom vozaču

Šaban i Cuca

Goca, Mtka i Šaban

Afera Šabana Šaulića (63) i Ivone Negovanović Cuce (23) mesecima puni naslovne strane tabloida, a očigledno je zaintrigirala i bivšeg ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića, koji je na snimanju emisije „Zvezde Granda“ komentarisao kralja narodne muzike i dvostruko mlađu pevačicu. Naime, Mrka je sedeo sa Šaulićevim vozačem, koji mu je objašnjavao kako ide sa pevačem i njegovom suprugom Gocom na put, a političar je dodao kako je Cuca totalno poremetila Šabanov život.


- Sada Goca nigde ne pušta Šabana samog, svuda ide sa njim. Boji se da ga ne napadne Cuca. Ta devojka ga je totalno poremetila - uz osmeh je komentarisao Milutin, a onda u svom maniru vozaču rekao:


- A Cucu ne vodite na put? E, šta mu napravi, nije mu sad sve ovo trebalo, ali dobro. Drži se on junački, i on i Goca - dodao je političar, a Šabanov pomoćnik je ovu temu totalno ignorisao i pričao o drugim stvarima, a samo se nasmejao kada se Mrkonjić šalio na račun afere u koju je upleten nekrunisani kralj narodne muzike.

„Štiti“ ga od žene: Ivona Negovanović

Ivona Negovanović | Foto: M. Jošida


Inače, u emisiji „Zvezde Granda“, gde je predsednik žirija Šaban Šaulić, pre godinu dana pojavila se Cuca, koja je ispala posle drugog kruga takmičenja, a neki mediji navodili su da je gospođa Šaulić urgirala da se Negovanovićeva izbaci. Tada je počela cela priča oko pevača i bivše kandidatkinje i njihove navodne ljubavne veze. Kako saznajemo, u novoj sezoni našlo se nekoliko takmičara od prošle godine, ali među njima nije Cuca, jer se tome protivila cela porodica Šaulić.


Podsećanja radi, supruga legendarnog muzičara oglasila se nekoliko puta povodom ove teme, gde je između ostalog rekla i da nju i njenog muža pljuje društveni talog.


- Ne želim ništa da komentarišem o ovoj temi i da dajem na značaju ljudima koji preko mog supruga i mene žele da dođu u novine. To je za mene društveni talog - izjavila je Šaulićeva za naš list nedavno.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP