Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POLITIČAR ZA ALO! PRIZNAJE DA NEĆE OSTAVITI ZAKONITU SUPRUGU

Mrka ima pravo na dve žene!

Autor: Sanja Arsić | 06.09.2014 - 21:00:00h | Komentara: 11

Iako se ovih dana šuška da će se Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić venčati, to se ipak neće dogoditi jer bivši ministar nema nameru da ostavi svoju zakonitu ženu

Ima dve žene: Mrka i Ana i Dragana

Ima dve žene: Mrka i Ana i Dragana

Ovih dana, u medijima se pojavila informacija da Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta, koji su dve godine u vezi, planiraju da stanu na ludi kamen, ali kako nam je bivši ministar otkrio, od tog čina nema ništa jer ne planira da se razvede od zakonite supruge Dragane. Naime, izvor blizak političaru rekao nam je da ovaj estradno-politički par želeo da svoju ljubav kruniše i brakom, ali da zakonita gospođa Mrkonjić odavno rekla da tu priču mogu da batale.


- Ana i Mrka se mnogo vole i podsećaju na tinejdžere. Uvek se drže za ruke, svuda idu zajedno, dve godine su u stabilnoj vezi i imaju želju da to i ozvaniče, a kako drugačije nego brakom. Međutim, kada je već bilo jasno da je njegova veza sa Anom ozbiljna, žena Dragana mu je rekla da i ne pomišlja da joj traži razvod jer mu potpis neće dati, a kako će da živi, nju ne zanima - ispričao nam je izvor.


Gospodinu Mrkonjiću, očigledno, sedenje na dve stolice ne predstavlja problem, kao ni to da ima dve žene „sa dve strane zakona“, a za naš list je rekao da su priče o njegovom razvodu od žene netačne.


- Ja sam na sednici Skupštine i ne mogu mnogo da pričam. Nije istina to što ste čuli! Da vam kažem nešto, to oko razvoda su obične budalaštine i cela priča je jedna velika budalaština jer se ja ne razvodim - bio je kratak, ali jasan Mrkonjić.


Kako bismo razjasnili ljubavnu priču bivšeg ministra saobraćaja, kontaktirali smo i sa poznatim beogradskim advokatom, koji nam je objasnio da to što Milutin i Ana žive već dve godine u nevenčanoj zajednici, a što ujedno održava odnos i sa svojom zakonitom ženom, nije bigamija.


- Kada je čovek oženjen, a pored supruge živi sa drugom ženom, to nije bigamija, to je prevara. I ta druga žena ili „devojka“ nema nikakva prava u slučaju da se nedajbože tom čoveku nešto desi ili da je ostavi, nema prava na imovinu. Nevenčane supruge imaju prava samo u slučaju da taj čovek sa kojim žive u nevenčanoj zajednici nema zakonitu suprugu ili da je razveden - objasnio nam je advokat.


Pozvali smo i pevačicu da čujemo ima li ona problem sa tim što po zakonu nema nikakva prava na ono što je Mrkino, ali se do zaključenja broja nije javila na telefon.
 

Poslednji komentari
  • jo Vreme: 06.09.2014 23:32h

    kako da se razvede kad je sve sto je posteno stekao na zeninom imenu....pa ljudi jeste li vi normalni ?!

  • nox Vreme: 06.09.2014 23:37h

    imate li vi nesto pametnije da pisete

  • Мирослав, Краг. Vreme: 07.09.2014 11:46h

    Докле ова дртина да нас замајава, до скоро са Милошевићем, сада плејбој гради каријеру... јадна Србијо, шта си ти трпела све ове године.

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 07.09.2014 12:43h

    Mrku treba pretresti i zadreti malo u ne tako davnu prošlost, šta je sve radio kao ministar građevine, kao direktor neznam sve čega, a ne da se šepuri sa dvema ženama. Nameće se pitanje, kao star čovek da li je sposoban i za jednu ili je on možda kao dvoglavi arapin.

  • alex Vreme: 07.09.2014 14:23h

    "Ti si bre kao dvoglavi Arapin sve imas duplo : dve zene ,dva automobila .dve svalerke"

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP