Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČEKA PRILIKU?

Mrkonjić, ipak, nije zaprosio Anu Bekutu!

Autor: E.A. | 15.03.2014 - 14:00:00h | Komentara: 1

U velikoj sali “Sava centra” jedva da je bilo mesta za stajanje na koncertu Ane Bekute, koja je sve prisutne podigla na noge samom pojavom na sceni, dok su je svi boemi u publici već u prvoj pesmi “Imam jedan život” nadjačali.

„Pazi,  snimaju“: Mrkonjić  i Bekuta

Mrkonjić i Bekuta | Foto: Goran Srdanov

Euforija i iščekivanje vladalo je čitave večeri oko toga da li će Milutin Mrkonjić zaprositi pevačicu, a uzbuđenju je doprinela i sama Ana, koja je već u drugoj pesmi sišla sa bine i svom dragom u prvom redu “pevala na uvce”, prenosi atmosferu sa koncerta portal telegraf.rs.


Iako je pompezno najavljivao da će pred 4.000 ljudi, koliko ih je i bilo, zatražiti ruku svoje drage, Mrkonjić to nije učinio. Publika je možda zbog ovoga ostala razočarana, ali to ni najmanje nije Bekuti pokvarilo raspoloženje i sjajnu atmosferu koja je vladala.


Ubrzo su usledili bekrijski hitovi “Rano moja“, “Voli me voli” i “Hvala ljubavi“, za vreme kojih je Ana iskoristila priliku da se pozdravi sa publikom i gostima iz prvih redova među kojima su bili i Šaban Šaulić, njegova ćerka Ilda, Aco Pejović, Keba, Tozovac, Rada Manojlović, Darko Lazić i Ana Sević, a stariju koleginicu podržala je i Goga Sekulić.

Dva i po sata odličnog provoda Bekuta je završila pesmom “Ostavljena”, a budući da je lemperajka bila više nego odlična, pubilka je nije pozvala na bis.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 15.03.2014 20:51h

    Ја имам охохо деценија живота и млого ми се свиђа једна вишедеценијска удовица.Бато,потпуно је неискоришћена!Тео бих ја да је запросим па да поживимо у лепоти живота што нам је остало али не знам да л' би ми допустила моја Радојка!Што да не буде мало бигамије?Међутим моја Радојка би рекла ће да ми да толико бигамије да нећу моћи да понесем.Море,бре,боље да ћутим јер ако она ово прочита не гине ми недељу дана спавање на салашу далеко од села!Сељачка посла!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP