Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MLADEN ŠMAKIĆ DOSTAVIO REDAKCIJI ALO! DOKAZE O BATINAMA

Muž Maje Marijane: Lažu, ja sam pretučen!

Autor: A. Radojević | 01.07.2014 - 18:00:00h | Komentara: 5

Nakon tekstova koji su objavljivani u štampanim medijima gde se navodi da je muž Maje Marijane, Mladen Šmakić, pretukao njenog druga Miloša Ostojića, on kaže da je te noći jedino on dobio batine. Naime, na adresu naše redakcije je u toku jučerašnjeg dana stiglo pismo Mladena Šmakića, u kom on navodi da je žrtva cele priče, ali pored fotografija na kojima se vide podlivi i povrede nije želeo da otkrije ko mu je iste naneo.

Mladen Šmakić

 

Šmakić tvrdi da nije tukao ženinog druga, već da je
on žrtva cele priče, ali nije želeo da otkrije da li mu
je povrede nanela Maja Marijana ili Miloš Ostojić

- Ovom prilikom vas obaveštavam da će pomenuti događaj sasvim izvesno u potpunosti biti rasvetljen pred nadležnim državnim organima, o tome ko je u ovom slučaju napadnut, ugrožen i oštećen. Dostavljena je medicinska dokumentacija, izveštaji lekara specijaliste, moja izjava i službena beleška o događaju, a o nekim zaključcima i detaljima možete se informisati na Fejsbuku u vezi sa ljudima i događajem, te u pomenutom demantiju želim samo da ukažem na moj lični aspekt sagledavanja navedenog događaja - piše u pismu koje je Mladen uputio našoj redakciji, a gde navodi da su svi objavljeni tekstovi neistiniti.

Pošto tvrdi da on te večeri nije pretukao druga njegove supruge, kontaktirali smo sa Mladenom Šmakićem, kako bismo saznali da li je njemu povrede nanela Maja Marijana ili Miloš Ostojić.

Konačno  odlučila da stavi tačku na brak: Maja Marijana

Nedostupna za komentar: Maja Marijana: | Foto: Zoran Ilić

- Ne znam, ja sam vama sve dostavio u pismu. Ne mogu ja da vam kažem šta ćete vi napisati, to sami zaključite. Sve sam rekao policiji, tako da te informacije ne mogu da otkrivam, a vi kao novinari istražite sve to. Kako ste dobili prethodne informacije, tako učinite i sada. Ja sam vam dao dokaze da sam pretučen i da su tekstovi neistiniti. Ne mogu da vam kažem ko je to učinio - rekao nam je Mladen, koji je odbio da nam da kontakt svog advokata kako bismo dobili bliže informacije o ovom događaju.

Podsećanja radi, jedan dnevni list je pre više od nedelju dana objavio tekst u kom stoji da je muž Maje Marijane pretukao njenog druga Miloša Ostojića na Akademiji likovnih umetnosti u Beogradu u subotu 21. juna. Ovu priču je potvrdila i Maja Marijana, kao i njen prijatelj.

Mladen Šmakić

Sve povrede je priložio policiji

- Sve što ste objavili je tačno. Sad je definitivno kraj, ja sam i dalje u šoku, a poznajući Mladena, plašim se za svoju bezbednost. Uskoro ću sazvati konferenciju za medije, na kojoj ću sve javno reći, jer više ne želim da budem žrtva takvog čoveka - izjavila je tada pevačica, koja je u toku jučerašnjeg dana bila nedostupna, te nismo uspeli da saznamo da li ona zna od koga je njen suprug dobio batine.
Poslednji komentari
  • s, Vreme: 01.07.2014 18:40h

    Dobra šminka!

  • nena Vreme: 01.07.2014 19:03h

    Trebalo mu je nedelju dana da objavi slike. Pa do sada bi ti otoci prosli. Ovo kao da se sudario sa vozom a ne da su ka tukli zena ili onaj ikonopisac od cetres kila!

  • mikan Vreme: 02.07.2014 00:19h

    Majo ti kao postena nevina se udala znamo te sa sedamnaest sta si sve radila ,posti nas tvog postenja. Nije mi jasno sta je ovaj covek uopste trazio sa tobom . Zemljace nadji postenu casnu zensku iz patrijahalne familije batali pevaljke ,pogledaj samo ostale kako su prosli sa njima .

  • KIZA Vreme: 02.07.2014 08:52h

    Opala popularnost pa malo skandala nije na odmet, a ovu njušku da vide sa poznatom pevaljkom !!!

  • Gagana Vreme: 02.07.2014 13:14h

    Ma jel moguće da je otišao ovoliko daleko??? Zbog čega je čekao tako dugo da pokaže modrice??? Prošlo je 10 dana, i više. Ove modrice su sveže. Koferašu, loše si procenio. Smeje ti se cela Srbija. Kako te samo nije sramota???

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP