Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STARLETE, PLODNO TLE ZA IZMIŠLJOTINE

Na kakve laži i prevare su sve spremne starlete da bi bile u žiži javnosti

Autor: Blic | 21.09.2014 - 12:00:00h | Komentara: 2

Dijana Milojković slagala je da ima titulu mis Evrope, a Soraja Vučelić fakultetsku diplomu. Išle su toliko daleko samo da bi ih što više bilo u medijima.

Dijana Milojković

Dijana Milojković | Foto: facebook / Dijana Milojkovic

Kako saznaje “Blic“, Dijana se hvali mizernim titulama koje je osvojila na takmičenju u Bejrutu, a pobednica je zapravo bila devojka iz Ukrajine Olga Klimenko.

Dijana Milojković

Dijana Milojković | Foto: facebook / Dijana Milojkovic

- Dijana nije ni u jednoj agenciji, ona obilazi takmičenja u ličnoj režiji, budući da su njeni roditelji imućni. Pre dve godine je učestvovala na istom izboru i toliko želela pobedu da je otpočela vezu sa Libancem koji je bio u organizaciji. Ove godine je opet došla sama, niko ne zna ko ju je pozvao. Ona nije pobedila na izboru, a ni takmičenje nije zvanično, već je samo promocija sponzora. Dijana je od benignog takmičenja od sebe napravila zvezdu - kaže za “Blic“ dobro obavešten izvor. Kontaktirali smo i s Vesnom da Vinča, predsednicom kompanije „Mis Yu“, koja vodi devojke iz Srbije na zvanična takmičenja.

LAŽ 1: Dijana mis Evrope
Dijana je nedavno preko noći postala popularna jer se u javnosti pojavila informacija da je na takmičenju “World next top model 2014“, održanom u Bejrutu, odnela čak dve titule: mis Evrope i mis sporta. Lepo je čuti da je najlepša Evropljanka baš iz Srbije, ali istina je malo drugačija.

Vesna da Vinča (55)

Vesna da Vinča | Foto: Rajko Ristić

- Da li je Bejrut u Evropi? Kako onda ta država može da organizuje takmičenje za mis Evrope? Takmičenje na kome je Dijana učestvovala ne može da izdaje titule kao što su mis sveta i mis Evrope. To nije relevantno takmičenje - rekla je Vesna za „Blic“.

Soraja Vučelić

Soraja Vučelić | Foto: Emil Čonkić

Dijana nije odgovarala na naše pozive. Ni Soraja Vučelić se nije javljala, a mi smo želeli da slikamo njenu diplomu jer na Filozofskom fakultetu u Beogradu tvrde da Soraja nikada nije bila njihov student.

LAŽ 2: Soraja završila psihologiju
Starleta se nedavno pohvalila: „Sada kada imam diplomu, niko me više neće zvati starleta“, izjavila je nedavno Soraja za “24 sata”, tvrdeći da sada ima zvanje diplomiranog psihologa koje je stekla na državnom fakultetu u Beogradu.
- Studirala sam osam godina - rekla je ona.

- U našoj bazi podataka ne postoji osoba koja se zove Soraja, niti Sara Vučelić - rekli su za “Blic” na Filozofskom fakultetu.

Soraja je zato osetila potrebu da na svom fejsbuk nalogu demantuje da je ikada rekla da je diplomirala.

Soraja

Klikni za uvećanje

Proverili smo i privatne fakultete, kojih ima ukupno osam. Međutim, neki od njih smer psihologija imaju tek odnedavno, a kako starleta pominje osmogodišnje studiranje, ostali su Union i Singidunum, gde tvrde da Soraja nije studirala kod njih.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 21.09.2014 13:09h

    propaliteti,a neko plaća za njih da se pojavljuju gde stignu

  • jo Vreme: 21.09.2014 17:11h

    a kakve certifikate izdaje ovo sto sebe zove davinca kad pulenke salje na "posao"...svi znaju sve a opet niko nista..i kako onda napred u toj zemlji ako svako cuti i ceka da tamo neko drugi nesto napravi...sramota da takva perspektivna \ zemlja trpi takve kao sto je doticna...dok god je tako buducnost je samo tapkanje u mestu...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP