Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVE ZBOG JEDNE PESME

Na meti sarajevskih medija: Saša Popović je četnik!

Autor: Kurir | 24.09.2013 - 21:00:00h | Komentara: 1

Saša Popović našao se na udaru medija u Sarajevu. U tok-šouu „Glam blam“ televizije Hajat, kao i u magazinu Ekspres, dobio je epitet „četnik“, jer je u emisiji „Narod pita“ zapevao „Od Topole pa do Ravne gore“.

Saša Popović

Zamerke čelniku "Grand" produkcije: Saša Popović | Foto: Oksana Krutenjuk

Direktor „Grand produkcije“ postao im je trn u oku, pošto će njegovi pevači biti glavne zvezde na dodeli muzičkih nagrada Oskar - Zlatna kruna, koju organizuje bivši učesnik „Farme“ Nazif Gljiva.

Šajkača i vunene čarape

- Nismo mi protiv prekodrinskih zvezda. U našem programu često možete videti pevače iz Srbije. Saša Popović, za neke gospodin, ima jednu emisiju u kojoj zajedno sa svima onima koji ga nazivaju gospodinom pokazuje koliki je profesionalac. U odelima svetskih modnih marki sedmicama se trudi da postane televizijsko ime. Isto tako često shvatimo da dalje od Ravne gore i šajkače ne može da dobaci.
To je potvrdio i ovih dana, kad je zapevao pesmu koja se peva na livadi sa šajkačama i u vunenim čarapama - kažu u prilogu, za koji su kao pokrivalice koristili scene tokom ratnih dana u Sarajevu:

- Taj isti Saša Popović, koji je pevao četničke pesme, doći će u Sarajevo i primiti nagradu za svoj rad u Beogradu... Zašto kod nas neko ne dovede Bijonse, da nam omladina odrasta na takvoj muzici - zaključuje autorka Mirza Vranj.

Ahmed i demokratija

Kritika je upućena i „ružičastoj televiziji“, koja je medijski stala iza dodele muzičkih nagrada.


- Voleo bih da Pink i Nemanja Gljiva naprave ovakav koncert u Beogradu, pa da podele jedno deset Oskara bosanskim ili hrvatskim izvođačima i pet-šest kosovskim Albancima, jer i oni lepo pevaju. Tako će nas naučiti demokratiji i toleranciji i onda mogu u Sarajevu da rade šta hoće - kaže Ahmed Švrakić, direktor muzičke produkcije Hajat.

Gluposti ne komentarišem

Saša Popović nije želeo da pridaje važnost prilogu TV Hajat.


- Zaista ne želim da komentarišem gluposti. Da sam u pravu kada kažem gluposti, uverićete se i sami ako pogledate komentare pametnih ljudi ispod njihovog snimka na Jutjubu - rekao je Popović.

Poslednji komentari
  • dan Vreme: 25.09.2013 08:53h

    Taj isti Ahmed Svrakic direktor Hajat produkcije je sin Emina Svrakica koji je ubio jednog od srpskih svatova na Bascariji I tako zapoceo rat u Bosni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP