Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VESELO NA TVRĐAVI

Na otvaranju Egzita 40.000 ljudi! (FOTO)

Autor: A. O. | 11.07.2014 - 12:45:00h | Komentara: 0

Petrovaradinska tvrđava je sinoć bila svetska prestonica zabave. Prvo veče petnaestog izdanja EXIT festivala obeležile su sjajne svirke, dobra atmosfera i 40 000 posetilaca koji su do jutra plesali uz svoje omiljene zvezde na celoj Petrovaradinskoj tvrđvi!

Vatromet na otvaranju Egzita

Vatromet na otvaranju Egzita

Odmah nakon vatrometa tačno u ponoć, koji je publiku ostavio bez daha, na glavnoj bini festivala zablistali su Pet Shop Boys u okviru audio-vizuelnog spektakla pod nazivom 'Electric'. Najveće iznenađenje prvog dana bio je Stromae, koji je zapalio publiku svojim neodoljivim latino notama, ali i sjajnim modnim transformacijama!

Stromae na Egzitu

Stromae na Egzitu

Apsolutni favorit noći na m:ts Dance Areni bili su Disclosure, jedan od najakutelnijih elektro sastava, koji su prepunu Arenu zabavljali odličnim dvočasovnim DJ setom, a najnovija tehnička produkcija, vrhunski zvuk, svetlo i video, pružili su poseban ugođaj posetiocima najboljeg evropskog densflora. Huawei Fusion bina ni u jednom trenutku nije zaostajala za glavnom binom i Arenom, te su zvezde večeri bili Che Sudaka i Afghan Whigs.

Disclosure

Disclosure

Juče je u sklopu Konferencije o nacionalnom brendiranju - REBRAND SERBIA 2, koja je održana od 17h u sedištu Naftne industrije Srbije, specijalna gošća bila Glorija Gejnor, koja je izrazila svoje divljenje što je deo ovog skupa, ali i jedna od zvezda ovogodišnje Exit avanture na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Glorija Gejnor

Glorija Gejnor

Večeras nas na glavnoj bini EXITa očekuje predivna Glorija Gejnor, autorka jednog od najvećih hitova svih vremena „I Will Survive“, ali i Rudimental LIVE, najbolji novi bend po glasovima svetske publike i autori hita festivala „Waiting All Night!“, kao i jedan od najčešćih odgovora na pitanje: „Čemu se najviše radujete na ovogodišnjem EXITu?“
Na Dance Areni nas čeka poseban specijalitet. Večeras u našu zemlju dolazi čuveni Carl Cox Vs Friends i ovaj DJ mag nastupiće u zajedničkom setu sa Danny Tenagliom i predstaviće svoje muzičke prijatelja u originalnim „back to back“ nastupima.
Zvezde Huawei Fusion bine biće miljenici domaće publike Asian Dub Foundation, na Explosive dolazi Arkona, a na Happynovisad Special Request.
Još jednom podsećamo sve posetioce festivala da na Tvrđavu dolaze ranije, da bi izbegli gužve na ulazima!

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP