Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RODILA SE EVA

Nada Šargin postala mama

Autor: blic.rs | 18.04.2013 - 13:49:00h | Komentara: 0

Ushićena sam. Lepo mi je, uhodavam se, učim, otkrivam, živim novi život uz moju bebu - kaže glumica Nada Šargin, koja je pre nekoliko dana postala mama Eve.

Nada Šargin

Ponosna mama: Nada Šargin | Foto: Vladislav Mitić

Popularna glumica porodila se prošle nedelje u beogradskom porodilištu „Dragiša Mišović“ i na svet donela devojčicu Evu. Mama i beba su već u svom domu uz ponosnog oca, grafičkog dizajnera Lazara Bodrožu, koji uz Nadu potpuno predano savladava prve lekcije roditeljstva.


- Porodila sam se carskim rezom, a redovno vežbanje joge mi je omogućilo da se lepo oporavljam od porođaja. Smireno i bez tenzije pristupamo roditeljstvu - rekla je glumica, koja inače, retko govori o svom privatnom životu.

Šarginova najavljuje povratak na pozorišnu scenu u septembru, ali je trenutno okupirana ćerkom i ne razmišlja o poslovnim ponudama.

- Imam ponude za posao, ali je jako rano pričati o tome. Verujem da se od septembra vraćam u svoje predstave. Do tada ću biti potpuno posvećena bebi i porodici. Prijaju mi šetnje u prirodi, lepo vreme i druženje sa prijateljima - zaključila je glumica.

Pre odlaska na porodiljsko poslednjih nekoliko ostvarenja u kojima smo gledali ovu glumicu su televizijski film „Zverinjak“, potom Paskaljevićev film „When Day Breaks“, te u popularnoj seriji „Folk“. Tokom naredne godine, očekuje je snimanje filma o Desanki Maksimović, koji radi Milorad Milinković.

Čestitke od kolega


Mladim roditeljima su stigle čestitke sa raznih strana od Nadinih brojnih kolega glumaca. Među prvima su im čestitali Dara Džokić, Iskra Brajović i Paulina Manov. Mala Eva je stigla kao najlepša potvrda Nadine i Lazarove stabilne veze umesto venčanja, koje i ne smatraju kao validnu potvrdu ljubavi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP