Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENA

Nakon što je na društvenim mrežama ismejana zbog lapsusa, pevačica priznala da je pogrešila: Više neću da lupam gluposti!

Autor: Opera 17 | 01.11.2014 - 16:00:00h | Komentara: 4

Više neću da lupam gluposti, kao što znam da lupam, makar priznajem da imam lapsuse, to je sve za ljude. Svi grešimo i političari greše.

Oseća se  uzbuđeno  zbog učešća u  popularnom  takmičenju:  Tanja  Savić

Tanja Savić | Foto: Boško Karanović

Nakon što je pevačica Tanja Savić u emisiji „Ami G show“ isprozivala pojedine novinare da su iskompleksirani i neostvareni i da zbog toga pišu loše o njoj, mediji su joj uzvratili tako što su je ismejali zbog lapsusa koji je napravila.
Dok je opisivala kako je novinari pljuju, pa se lome oko nje da dobiju intervju, Tanja je navela da oni „kleču i mole za intervju“ (ispravno je reći „kleče“).
Pevačica je u emisiji „Premijera“ priznala da je pogrešila.
- Ne čitam ni novine, ni poratle. Ja šta sam imala, rekla sam. To ko se pronašao, stvarno mi ježao, ja ne mogu da lećim takve ljude. Ja sam rekla šta mi je bilo na duši olakšala sam se, svi su pronašli, svi su tužni, a meni je super. Više neću da lupam gluposti, kao što znam da lupam, makar priznajem da imam lapsuse, to je sve za ljude. Svi grešimo i političari greše. Oni se uhvate za jedno slovo koje kažem. Vidite koliko prate moj rad. Sada će oni da prate svaku moju reč ne bi li ja nešto lupila - kazala je Tanja i dodala da nije sve medije prozvala, već one koje ne poštuje.
Poslednji komentari
  • borisav Vreme: 01.11.2014 17:19h

    Najpametnija si kad cutis.Ali meni se svidas i kad lupas gluposti. Gramatiku moze svako da nauci ali sarm i lepotu pa i glas Tanje Savic tesko da ces naci.

  • bordzija Vreme: 01.11.2014 18:22h

    Tanja misli da je svojom izjavom izgladila situaciju sa novinarima, ali zbog "kleču" može imati velikih problema u budućnosti. Kada joj budu najpotrebniji, oni se mogu pozvat na njenu izjavu ? Od nje smo očekivali ozbiljan rad i ozbiljnu karijeru, od kada je došla iz Australije, totalno je neozbiljna. Razlog njenom takvom ponašanju je verovatno zbog seksualne iscrpljenosti, jer imati sex svakoga dana i po nekoliko puta, nije mala šala ?!

  • Lana Vreme: 02.11.2014 01:03h

    Ma Tanja je uvek simpatična i kad greši i kad ne greši,a novinari znaju itekako da preuveličaju stvar.Pustite je da radi ono što najbolje ume,a to je da peva. Sve ostalo što kaže,ja imam utisak da se zeza,jer zna da će biti objavljeno..

  • Vasa Vreme: 02.11.2014 11:12h

    Ma samo mogu da te mrze.Naravno,svi grešimo,ali spram posla kojim se baviš,tebi je sve oprošteno.Divno pevaš,a masa novinara koji žive od "REČI" su nepismeni.Glavu gore!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP