Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KARLEUŠA PIŠE ZA "ALO!"

Nanogvica ispušila

Autor: Jelena Karleuša | 02.05.2013 - 19:11:00h | Komentara: 30

“Jecko, sine, ne piši opet kolumne. To ti pred koncert, sine, ne treba. Hoće da te navuku, da im dižeš tiraž. Imala si najčitanije domaće kolumne ikada. Eto. I? Bedu si nam na vrat navukla. Sećas se neprospavanih noći, pretnji i pritisaka... Nemaš pardona, pišeš srcem i samo ćeš podeliti ovaj narod, koji ne zna gde je levo. Zašto da te svi ne vole, razmisli. Treba svi na koncert da ti dođu, a novinare boli dupe za tebe, gledaju samo svoj interes. Tvoja majka je umorna od svih tvojih sranja, ne mogu više da gledam kako, sine, stavljaš sebi omču oko vrata. Ti si pevačica, umetnik, bavi se muzikom, batali to pisanje, jer ne vredi. Ili barem piši o modi! Ej, u ovoj zemlji ne-vre-di. Ti ništa nećeš promeniti. Budi mudra, umiljato jagnje dve majke sisa.”

- OK, mama. Neću pisati kolumne. A šta misliš da napišem knjigu?
Divna, uz uzdah, grabi ključeve od kola sa stola i odlazeći preko ramena dobacuje: “Imaš decu, divnog muža, karijeru kakvu drugi mogu samo da sanjaju... Zašto ti đavo ne da mira? Zaseri se do kraja, upropasti koncert, ja ne mogu više.” Ode.

Njena pitanja su javna: Jelena Karleuša

Jelena Karleuša | Foto: Goran Srdanov

Ostali smo sami. Vi i ja. Šta kažete, pametna žena ova Divna... Divna i mudra. A rodila budalu. Čuj, da budem umiljato jagnje?! Da sisam?! Nisam ja jagnje, mama, jer da sam rođena da ceo život nekom sisam, ne bih imala ovolike zube! Uostalom, ono što radim se u ovoj zemlji ceni, bre! Proglašena sam za idola mladih! HA! Dobro, jebi ga, na listici idola su i Legija i Mladić, ali hej! Barem je Nanogica ispušila. Ahahahahh! Ne, ne, nije realno koliko sam ja duhovita! Čekaj, kad čovek zasmejava samog sebe, ima li to neku šifru u psihijatriji?

Nego, da porazgovaramo malo vi i ja...Pa gdeeee steeee vi meni? A? Moram malo sad da vam se šlihtam, kažu da tako pred koncert treba... Jao što ste mi slatki, pa poješću vas, bre! Ma sad ću guze da vam poručkam, gric, gric, gric! E, obavezno da dođete na moj koncert, i samo na moj! Ne budite cave!
Zaboravite ove druge, u poverenju, kod njih ce biti shit žurka. “Kljhjdsgscad, ‘ajde da se drogiramo...kljgjdsghss... da nam oči sjajeee....” Eto, jeste čuli reklamu? Pa da. E, ako treba, izvešću i decu na binu, mogu i da dignu tri prsta! “Prolećeee na mojee rameee sleeećeee...” Jao... Bljuc. Ne mogu.

Ko peva, zlo ne misli: Ceca Ražnatović

Izuvanje: Ceca Ražnatović | Foto: Goran Srdanov

Izvinite. Neka vas lažu ovi koji to već godinama tako kurvanjski rade, a vi im verujete. Da vam pričam kako ću imati najbolji koncert ikada, neću. U to morate 15. juna da se uverite. Karta je simboličnih 500 dindži, jer se ja od vas, narode, nikad nisam niti ću se ikad bogatiti. Od nekretnina imam samo jednu nepokretnu babu. I to je to.
A ostvarenje mog sna će me tog dana koštati u milionima.. i to ne dinara. Ali ćete dobiti ludilo mozga. Je l’ se kurčim, je l’ se inatim, jesam li umislila da sam Madona?! E, sad ćete videti šta je kurčenje! Ej, VIVA LA DIVA, narode, ili tako ili nikako.

Da ne patetišem više. Do koncerta ćemo vi i ja ovako malo da ćaskamo, i to sredom... Neću više da vas davim, idem na probu igrača i kostima...

P. S. Pošto je ovo prvobitno zamišljeno kao moj MODNI ŽIRI, evo brzinski: Pevačice su se u protekloj nedelji oblačile kao bugarske klizačice na dopu! Pevači, standardno - pokušaj gej estetike u kombinciji sa albanskim osećajem za fensi. Jeste li me proglasili za modnu ikonu i jeste li hteli moj stručni komentar? Šta je sad?
Poslednji komentari
  • Ognjen Vreme: 02.05.2013 19:29h

    e, viva !

  • Jox Vreme: 02.05.2013 21:04h

    E kad nam ovakve osobe pišu kolumne, gde smo stigli...

  • str8 Vreme: 02.05.2013 21:20h

    Hahaha, kraljica!!

  • Marko Vreme: 02.05.2013 21:26h

    Ovo je objasnilo ko je JK! JK je kraljica,a svi ostali mogu da joj se sagnu!!!

  • Nikolina Nina Samardzija Vreme: 02.05.2013 21:29h

    VIVA LA DIVA!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP