Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČESTITAMO

Naslednik folk zvezde objavio
na Fejsbuku da je zaprosio
devojku: Veljko Ražnatović se verio!

Autor: | 21.08.2013 - 10:40:00h | Komentara: 0

Sin folk zvezda Svetlane Ražnatović Veljko, iako ima samo 17 godina, verio se sa svojom devojkom Marinom Zečević. Njih dvoje trenutno letuju zajedno u Budvi, gde uživaju u čarima Jadranskog mora i spa centru hotela "Avala", u kom su odseli a čin veridbe obavili su u bazenu, prenose "Naše novine".

Ceca sa sinom Veljkom

Ceca i Veljko | Foto: Zoran Ilić


Veljko je svoj novi emotivni status oglasaio i na socijalnoj mreži Fejsbuk, promenivši ga iz "slobodan" u "veren", a ispod toga je okačio svoju i zajedničku fotografiju na kojoj se ljube. Kako "Naše novine" saznaju, njih dvoje su nekoliko meseci u vezi, a Marina je i čest gost njihov porodične vile u Ljutice Bogdana. Ceca je voli, ali smatra da su sve to tinejdžerske igrarije. Ona je radosnu vest o njihovoj veridbi čula na Kipru, gde se trenutno odmara, ali Veljka nije shvatila ozbiljno u toj nameri.

Ceca nije poverovala

- Veljko je vrlo vragolast i Ceca ne obraća pažnju na njegove pubertetske "ispade", menjanje devojaka, veridbe i raskide. O svemu priča sa njim otvoreno, ali na vest o veridbi, koju joj je sopštio telefonom, samo se slatko nasmejala - kaže izvor "Naših novina" blizak pevačici.

Među prvima je Veljku veridbu ćestitao Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, sa kojima su Ražnatovići kućni prijatelji.

Veljko i Marina

Veljko i Marina razmenjuju nežnosti pored bazena

Poznat kao zavodnik 

S obzirom na to da je Veljko poznat kao zavodnik već u ovim godinama, na pitanje šta misli o mogućnosti da joj sin uskoro stane na ludi kamen Ceca je navodno rekla.

- Neće još... Pu, pu, rano je još uvek (smeh). Veljko se bavi sportom, muzikom, glumom i trenutno se pronalazi. Ima vremena za ženidbu. Rano je da budem svekrva - izjavila je Ceca.

Da podsetimo, mladi Ražnatović je zaveo i ćerku Anabele i Gagija Đoganija Lunu, ali i bivšu učeniscu emisije "Top-model" Tamaru Vidić, koja je starija od njega šest godina.

Veljko i Marina

I Arkan se mlad oženio!

Mnogi smatraju da je Veljko nasledio energiju i stav svog oca, ali očigledno i ljubav prema nežnijem polu. Kada je bio Veljkoih godina, otpočeo je vezu sa Šveđankom, kojom se oženio, ali sa kojom ima sina Mihajla (38) i ćerke Sofiju i Anđelu. Arkan je takođe u brak sa Natalijom Martinović uplovio vrlo mlad. On iz tog braka ima sinove blizance Vojina i Nikolu (29) i dve ćerke Milenu i Mašu. Najmlađi su Veljko i Anastazija iz braka s Cecom. Željko je ubijen u 48. godini.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP