Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VUKSANOVIĆ PROSLAVIO USPEŠAN KONCERT NA „MARAKANI“

Našminkan Lukas slavio do zore!

Autor: A. Radojević | 10.06.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Nakon što je u subotu uveče održao spektakularan koncert na stadionu „Marakana” pred 50.000 ljudi, Aca Lukas je sa prijateljima nastavio žurku na jednom od beogradskih splavova, a njegov izgled krasio je crveni karmin na usnama.

Po ugledu na  Kebu, pozajmio karmin od supruge

Po ugledu na Kebu, pozajmio karmin od supruge | Foto: Nebojša Marković

Naime, kada je na koncertu oduševio publiku kao što je i obećao, Lukas se uputio na splav „Jimmy’s”, gde je slavio do zore, a nakon što je poljubio suprugu Sonju u usta, njen crveni karmin je ostao na njegovim usnama.


- Lukas je bio oduševljen koncertom koji je održao na „Marakani”. Bilo mu je izuzetno drago što se toliko ljudi pojavilo, a nakon nastupa uputio se na jedan beogradski splav, gde je do jutra slavio uspešnost ovog spektakla. On je oko 1.30 stigao na splav i odmah se pridružio Sonji, koja ga je čekala u separeu.

Koncert  je bio ostvarenje mojih snova. Presrećan sam

Koncert je bio ostvarenje mojih snova. Presrećan sam | Foto: Nebojša Marković

Oduševljen atmosferom, ali i time što je supruga pored njega, Lukas je poljubio svoju dragu, a njen crveni karmin se preneo na njegove usne. To Aci nije smetalo da uživa u proslavi, a kada ga je Sonja opomenula da na usnama ima otisak karmina, dobio je maramicu kojom je obrisao trag - izjavio je za „Alo!” izvor koji se našao na licu mesta i dodao da se Lukas latio mikrofona i na pomenutom beogradskom splavu.

Imao je snage  da nastavi sa  pevanjem

Imao je snage da nastavi sa pevanjem | Foto: Nebojša Marković


- Da mu to što je pevao više od tri sata na koncertu nije dosta, Lukas je pokazao i na proslavi, kada je od benda uzeo mikrofon i zapevao neke od svojih hitova. Kada je počeo da peva pesmu „Lična karta”, ceo splav mu je aplaudirao - objasnio nam je izvor sa lica mesta, a Lukas je potvrdio da je uživao kako u koncertu tako i u žurki.

- Koncert je bio ostvarenje mojih snova. Presrećan sam. Nakon nastupa sam otišao na splav „Jimmy’s”, gde sam uživao sa prijateljima. Red je bio da se i ja malo opustim - izjavio je Aca ovim povodom. Inače, na splavu su u odličnom provodu uživali i Aleksandar Milić Mili, Ivana Selakov i mnogi drugi.

Nazdravili zbog uspešnog koncerta

Nazdravili zbog uspešnog koncerta | Foto: Nebojša Marković

Aca pio najskuplji šampanjac na svetu!


Kako bi proslavio uspešnost koncerta, Aca Lukas je na splavu slavio uz najskuplji šampanjac na svetu. Naime, Lukas je poznat kao neko ko uživa u luksuzu, te je i ovog puta naručio šampanjac „ace of spades”, koji inače piju poznate svetske zvezde kao što su Džej Zi i Rijana. Da i te kako uživa u provodu sa svojim prijateljima, ali i u piću, Lukas je pokazao tako što je nekoliko puta naručivao ovo penušavo piće.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 11.06.2013 01:01h

    bravo ti ga bate!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP