Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUDEĆI PO KVOTAMA, PREDSTAVNICA SRBIJE NA „EVROSONGU“ NE ULAZI U FINALE

Našoj Bojani kladionice predviđaju debakl!

Autor: Biljana Radulović | 19.05.2015 - 08:41:00h | Komentara: 14

U Gradskoj dvorani Beča večeras će biti održano prvo polufinalno veče „Evrosonga“, na kojem će naša predstavnica Bojana Stamenov nastupiti deveta po redu. Sve svetske kladionice predviđaju pravi debakl za srpsku divu i rangiraju je među pet poslednjih izvođača koji neće izboriti za finale.

Male su joj šanse  za pobedu: Bojana  Stamenov

Male su joj šanse za pobedu: Bojana Stamenov

Bojana, posle Moldavije, Danske, Holandije i Mađarske, ima najmanje šanse da pesmom „Lepota nikada ne laže“ prođe u večerašnjem nadmetanju. Kladioničari su istom kvotom častili Makedoniju i Grčku, ali i ako naša predstavnica izbori bolji plasman od njih, svakako nema šanse za odlazak u dalji tok takmičenja.

 

Švedska favorit


Sve kladionice na tron pobednika uveliko su stavile predsednika Švedske, dok su odmah iz njega predstavnici Finske, Španije, Italije i Estonije. Ljutu borbu među prvih pet predviđaju i Rusima, ali i Australijancima, koji prvi put ove godine učestvuju na „Evrosongu“. Ove dve zemlje su se po kvotama približile samom vrhu tabele, kada je reč o pobedniku.

Bez obzira na to što o Bojani mnogi predstavnici medija imaju reči hvale kada su njen raskošni glas i duhovitost u pitanju, očigledno da joj to nije pomoglo u kotiranju. Ipak, loše prognoze nisu pokolebale Stamenovu, koja ne veruje u sud kladionica.

- I Marija Šerifović se loše kotirala, pa je pobedila. Kladionice nisu merodavne, kad izađem na scenu i izvedem pesmu, imaću realnu sliku kako ćemo proći. Očekujem da se nađem u samom vrhu i izborim dobar plasman za svoju zemlju - nedavno je poručila Bojana, koju su i pre odlaska u Austriju kladionice stavile na kraj liste.

Ništa bolja situacija nije ni na listama koje, bez obzira na plasman u polufinalu, predviđaju pobednika „Evrosonga“. U tom slučaju, Bojana je u još goroj situaciji, gde joj društvo na dnu liste pravi crnogorski predstavnik Nenad Knežević Knez. Prognoze za predstavnika naše susedne zemlje su još gore nego za našu Bojanu, pa bi ove godine zemlje sa Balkana u celosti mogle da dožive fijasko. Da li će večeras kladioničari ili učesnici da se hvataju za glavu, ostaje da vidimo nakon 21, kada počinje prenos na RTS-u.

Kladionice  nisu merodavne,  kad izađem na  scenu i izvedem  pesmu, imaću realnu sliku Bojana

Kladionice nisu merodavne, kad izađem na scenu i izvedem pesmu, imaću realnu sliku Bojana

Vučićev stilista oblači Bojanu

Na jubilarnom 60. takmičenju za pesmu Evrovizije naša predstavnica poneće odevnu kombinaciju koju je za ovu priliku specijalno dizajnirao Igor Todorović, naš ugledni modni dizajner, koji je zadužen za oblačenje premijera Aleksandra Vučića. Igor je modno obrazovanje stekao na jednoj od najprestižnijih akademiji visoke mode „Koefia“ u Rimu, za svoje stvaralaštvo više je puta nagrađivan u zemlji i inostranstvu, a saradnji sa našim evrovizijskim timom posvetio je posebnu pažnju.

Poslednji komentari
  • ena Vreme: 19.05.2015 09:25h

    Sto je manje povezujemo sa ljudima koji su i oko nase aktuelne vlasti ima vece sanse za glasove nasih ljudi iz dijaspore. Medjutim, oni su je totalno okruzili iz nezasite zelje za promocijom i bilo kake sanse za teranje "biznisa"!

  • Jovanovic Vreme: 19.05.2015 10:37h

    Ko jos veruje kladionicama , sacekajmo vecerasnji nastup i sve ce biti jasno. Bojana Srbija je uz tebe!

  • LINDA Vreme: 19.05.2015 10:38h

    Kladionice nikad nisu pogodile ,ovo su ciste gluposti.

  • Janja 22 Vreme: 19.05.2015 10:41h

    Kladionice nikad nisu predvidele , dokaz Marija i njena pobeda.

  • Tina Vreme: 19.05.2015 10:42h

    Pa kad bi kladionice bile merodavne za to ,možda bi i bio debakl.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP