Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POP ZVEZDA ZA ALO! PRIČA O ODNOSU SA MUŠKARCIMA

Nata: Dnevno mi bar njih petorica prođu kroz stan!

Autor: A. Radojević | 14.05.2014 - 15:00:00h | Komentara: 3

Nakon što je Ljuba Jovanović više puta uslikan kako izlazi iz stana Nataše Bekvalac, pop zvezda tvrdi da ne živi tajni život i da ne postoji stvar koje se stidi i otkriva da joj dnevno kroz stan prođe više od pet muškaraca. Pored toga što je definisala svoj odnos sa Jovanovićem kao prijateljski, u intervjuu za “Alo!” je objasnila razloge zbog kojih joj je policija skinula tablice sa automobila koji nije registrovala četiri meseca.

Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov

Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov

„Ne postoji samo Ljuba, postoji još sigurno, pet, šest muškaraca koji ulaze u moju kuću, koji bi bili verovatno atraktivniji za novinare”, priča Bekvalčeva

- Prvo, morate shvatiti da ja ne živim tajni život i ne postoji ništa u mom životu čega se ja stidim, prosto se vodim po svojim osećajima i uvek sam iskrena. Ja ne mogu da kažem da imam dečka kada ga nemam. Isto tako mislim da je jako nepristojno da ti neko čekića ispred ulaza, i meni stvara osećaj koji je u najmanju ruku bezvezan, tako kad ulazim u ulaz gledam levo desno da nije neko tu, ja mrzim da nisam slobodna. Ali isto tako me apsolutno neće poremetiti da menjam nešto u svom životu, tako da ne postoji samo Ljuba, postoji još sigurno pet, šest muškaraca koji svaki dan ulaze u moju kuću, koji bi bili verovatno atraktivniji za novinare da znaju da dolaze kod mene. Ja imam oko sebe ljude koji funkcionišu na taj način i Ljuba je uvek prvo bio moj prijatelj i tako je i ostalo. Vrata mog doma su za njega uvek otvorena, kao i za još nekolicinu muškaraca - kaže Nata koja objašnjava kako je došli do toga da vozi četiri meseca neregistrovan automobil.

Ljuba Jovanović

Ljuba Jovanović | Foto: Zoran Ilić

 

"Vrata mog doma su za Ljubu uvek otvorena, kao i za još
nekolicinu muškaraca", Nata

- Tablice su sada na kolima, ali nove, jer istina je da sam četiri meseca vozila neregistrovan auto. Ali je isto tako istina da se ja uopšte ne skandalizujem na takvim stvarima. Meni to stvarno nije ništa skandalozno kao što se predstavlja. Ništa to mene nije preterano poremetilo, da vozila sam, da platila sam, da imam nove tablice. Platila sam sve kazne, zato što je upravo to bio razlog zašto nisam mogla da registrujem automobil, jer sam morala prethodno da platim sve parking kazne kojih je bilo jako mnogo. Ali mi je to tako velika greota, izvaditi toliku svotu novca na telefon i na parking kazne, draže bih bacila novac - iskrena je Bekvalčeva koja će u četvrtak uveče nastupiti u klubu “Kasina” u Beogradu.

  • Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov | Foto:
  • Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov | Foto:
  • Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov | Foto:
  • Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov | Foto:
  • Nataša Bekvalac / Foto: Goran Srdanov | Foto:
 
- Ja uvek imam veliku tremu kada je Beograd u pitanju. Da li je to zato što ga godinama smatram svojim gradom jer živim u njemu i onda je normalno da imaš tu dozu odgovornosti i treme, ali moj bend i ja važimo za ljude koji imaju dobru svirku - kaže Bekvalčeva.
Poslednji komentari
  • EHHH Vreme: 14.05.2014 17:41h

    Ehhh , da prolaze samo kroz kucu..

  • ??? Vreme: 15.05.2014 07:34h

    Sto se ne zapitas zasto su ispred tvoje kuce?

  • milija Vreme: 15.05.2014 17:52h

    Moderna majka.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP