Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BEKVALČEVA I IKODINOVIĆ POPRAVLJAJU ODNOSE POSLE RAZVODA

Nata i Dača se
ljubili i plakali?!

Autor: D. Petrović | 08.06.2013 - 15:54:00h | Komentara: 3

Burnoj ljubavnoj priči Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića izgleda nema kraja, jer posle velike sreće, venčanja, razvoda, ozbiljnih svađa i medijskih prozivki, panonska lepotica i bivši vaterpolista početkom ove nedelje navodno su viđeni u njegovoj kafani “Tako je suđeno” u Beogradu, gde su, kako otkriva izvor za “Alo!”, razmenjivali strasne poljupce, ali kroz suze.

Natađa Bekvalac i Dača Ikodinović

Tako je suđeno: Nataša Bekvalac i Dača Ikodinović | Foto: Zoran Ilić

Pevačica i bivši vaterpolista navodno ispraznili lokal, pa razmenjivali emocije

- Nije nikakvo iznenađenje da se Nataša i Dača viđaju, jer vode Hanu jedno kod drugog, ali pre pet dana je ona bila kod njega u kafani “Tako je suđeno” i, kako sam čuo, scena između njih stvarno je bila dirljiva. Dugo su razgovarali, a onda su počeli i da se ljube i grle. Potom su počeli oboje da plaču, a šta je bila tema njihovog razgovora, stvarno ne znam. Ostali su dugo da sede, a da li su otišli zajedno, nije mi poznato - ispričao nam je izvor blizak Ikodinoviću, koji dodaje da od kada se Danilo vratio, a Nataša doselila u Beograd, njih dvoje se češće viđaju.

- Hana sada mnogo više vremena provodi sa Dačom jer je on u Beogradu i stvarno mu je prijalo što se vratio i ovde otvorio kafanu. A zbog ćerke se i češće viđa sa Natašom, a odnosi su im sve bolji. Samo što niko nije očekivao da se ovoliko poboljša situacija među njima - dodao je dobro obavešten izvor.
U želji da čujemo šta imaju da kažu i akteri ove priče, kontaktirali smo s njima i dok nam Nataša nije odgovorila na poruku, Dača je pokušao da demantuje naša saznanja:

- Ne znam o čemu pričate. Ne viđamo se na takav način. Imate dezinformaciju - rekao je raspoloženi Ikodinović, kome smo postavili potpitanje o tome na koji način se onda viđaju, a on nam je rekao sledeće:

- Ne viđamo se po kafanama - rekao je Ikodinović i okončao razgovor.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović

Nekada se nisu skrivali: Nata i Dača iz vremena ljubavi | Foto: Andrej Isaković

Bili najlepši srpski par
O Nataši Bekvalac i Danilu Ikodinoviću mediji su pisali više nego o bilo kom drugom paru, a njih dvoje neretko su svojevremeno proglašavani najlepšim supružnicima na javnoj sceni. Upoznali su se 2004. godine na žurki u Novom Sadu, posredstvom njihovog zajedničkog prijatelja Vlade Mandića. Nataša i Dača venčali su se 26. jula 2006. godine, a godinu dana kasnije dobili su ćerku Hanu. Bajka koju su živeli bila je prekinuta kada je tada proslavljeni vaterpolista doživeo saobraćajnu neseću, a vest o tome pevačicu je zatekla na nastupu u Budvi. Ikodinovićev život na Vidovdan 2008. bio je u opasnosti, a pevačica se zbog toga vratila i danonoćno bila uz svog supruga. Nakon njegovog oporavka, početkom 2011. godine, ipak je došlo do razlaza, a spekulisalo se da je ona njega uhvatila u prevari sa stomatološkom sestrom. O njihovom razvodu mediji su mesecima brujali, a nakon što su okončali svoj brak, nisu bili u najboljim odnosima.

Poslednji komentari
  • hromi daba Vreme: 08.06.2013 17:14h

    Uvek sam u svojim komentarima nastojao obraniti Daču, svesno sam pljuvao po Nataši jer sam bio uveren da radi nešto protivno svojoj i Dačinoj volji. Konačno se to i obistinilo, oni su stvoreni od Boga jedno za drugo, a Nata je nakon dugog putovanja shvatila suštinu !

  • Dida Vreme: 08.06.2013 18:32h

    Kako su bili lep par,zaista najlepsi.

  • ivan Vreme: 09.06.2013 08:23h

    e, i toje ljubav?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP